Επιλογή Σελίδας

Η Καστοριά επικράτησε με του 80-55 ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Καστοριάς, σε αγώνα για την 1η αγωνιστική της α’ φάσης των Play Out του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Αν και κουβαλούσε την εντός έδρας ήττα από τον σημερινό της αντίπαλο, ένα αποτέλεσμα που ενδεχομένως να της στέρησε την τετράδα στο φετινό προωτάθλημα, η Καστοριά κέρδισε για δεύτερη φορά φέτος τον γειτονικό ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας και χρειάζεται πια μία νίκη σε δύο αγώνες προκειμένου να βάλει τικ στο πρώτο από τα δύο πρέπει για την παραμονή της στο πρωτάθλημα και για την επόμενη χρονιά.

Αν η Καστοριά κάνει τη λογική πράξη και περάσει και από τη Μεσοποταμία σε μερικές ημέρες από σήμερα, αυτό θα σημαίνει πως με την 3η της φετινή νίκη κόντρα στο νεοφώτιστο ΠΑΟΚ αφενός θα ρίξει την αντίπαλη ομάδα ξανά στις τοπικές ενώσεις της βόρειας Ελλάδας και αφετέρου θα περάσει στην τελική φάση των Playouts -εκεί όπου την περιμένει ο Πιερικός Αρχέλαος, σε μια σειρά που από την κανονική διάρκεια έγκειται στο 2-0 υπέρ των γουναράδων.

Διαιτητές: Καντερές, Ντόντης.

Δεκάλεπτα: 27-18, 49-30, 67-46, 80-55.

ΑΣ Καστοριάς (Καραταγλίδης): Ντόντης 1, Χότζα 12, Δαραβίγκας, Μπέγος 12 (1), Δημητρόπουλος 6, Παπαδημητρίου 8, Τερσενίδης 19 (3), Κορομπίλιας 5, Καλαϊτζίδης 6, Παντελίδης 11 (1), Πιπερόπουλος, Ταμίλιας.

ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας (Δουβλετής): Ζώγου 2, Γεωργαντάς, Ρέππας 12 (2), Δήμου 2, Αθανασόπουλος 2, Φούφας 4, Παγανάς 15, Πανίδης 10, Ναϊπλής 6, Μαλιούρας 2, Ιωαννίδης, Μαχαιρίδης.

Το πανόραμα της σειράς

*αν χρειαστεί

Pin It on Pinterest

Shares
Share This