Επιλογή Σελίδας

Ορίστηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις συναντήσεις της 23ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, που θα διεξαχθούν το Σάββατο του Λαζάρου 8 Απριλίου 2023 στις 16:00.

Στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης όπου ο Πιερικός θα υποδεχθεί την Κοζάνη, διαιτητής θα είναι ο Φώτιος Τζίκας με βοηθούς τους Μάρκο Λαζαρίδη και Στυλιανό Κωνσταντινίδη της ΕΠΣ Μακεδονίας. Παρατηρητής θα είναι ο Νικόλαος Κωτούλας της ΕΠΣ Κιλκίς.

Στο Γήπεδο των Νέων Επιβατών όπου ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου θα φιλοξενήσει τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Σωτήριος Πέτσαςς με βοηθούς τους Παναγιώτη Παπαγεωργόπουλο και Χρήστο Αλεξόπουλο της ΕΠΣ Τρικάλων. Παρατηρητής θα είναι ο Λάζαρος Πάνου της ΕΠΣ Χαλκιδικής.

Στο Δημοτικό γήπεδο Ελασσόνας όπου ο ΓΑΣ Σβορώνου “δοκιμάζεται” κόντρα στην ΠΟ Ελασσόνας, διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Κωνσταντίνος Τζίντζας με βοηθούς τους Σταμάτιο Σφυρή και Δημήτριο Σακκά της ΕΠΣ Θεσσαλίας. Παρατηρητής θα είναι ο Ευάγγελος Γρατσάνης της ΕΠΣ Τρικάλων.

Αναλυτικά:

Click to access ref_3c_08.04.2023.pdf

Pin It on Pinterest

Shares
Share This