Επιλογή Σελίδας

Το 6ο “εισιτήριο” για τα πλέι οφ κατέκτησε η ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012 που αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Καλλιθεακό στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο της Καλλιθέας για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Οι Καλλιθεάτες ήθελαν μόνο νίκη απέναντι στην ομάδα της Νέας Ζωής που βρισκόταν 1 βαθμό πιο πάνω τους, στην 6η θέση, ωστόσο δε μπόρεσαν να διατηρήσουν το προβάδισμα που έδωσε στην ομάδα ο Καραμανώλας στο 45′.

Σχεδόν με το… καλημέρα του β’ μέρους ο Κατσιούλης ισοφάρισε σε 1-1 για το σύνολο του Αστέριου Γιώτσα, με το ισόπαλο σκορ να μένει μέχρι το τέλος.

Έτσι, η ΠΑΕ Ποντίων έφτασε τους 32 βαθμούς έναντι 31 του Καλλιθεακού ο οποίος κατετάγη 7ος και θα συμμετάσχει στα πλέι άουτ, όπου μόνο διακύβευμα θα είναι το γόητρο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιαμούζης με βοηθούς τη Δ. Τσικλητάρη και τον Κωτούλα.

Καλλιθεακός Καλλιθέας: Σεμιτζίδης, Χάζμα (65’ Παπαδόπουλος), Μπιτσάνης, Μπαμπέτας Κ., Μπαμπέτας Ε., Ζύμερι (89’ Μαυρόπουλος), Καραμανώλας, Παπαδόπουλος, Τσιτλακίδης, Πιατίδης, Σιδηρόπουλος.

ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012: Τσακνάκης, Σταθακόπουλος, Γιώτσας, Κυλώνης, Μουρατίδης, Καζακλάρης (48’ Μανουσαρίδης), Κατσιούλης (87’ Κουκουνάρας), Καραφουλίδης, Σεϊταρίδης Α. (67’ Παπαγιάννης), Ανυφαντής, Κατσαμάγκας (78’ Σεϊταρίδης Μ.).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This