Επιλογή Σελίδας

“Φωτιά” στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας έβαλε ο Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη που κέρδισε με ανατροπή εκτός έδρας τη μέχρι σήμερα πρωτοπόρο Κατερίνη FC για τη 19η αγωνιστική και την έπιασε στη 2η θέση με τις δυο ομάδες να έχουν πλέον από 42 βαθμούς.

Έναν βαθμό πιο πάνω είναι πλέον η Ακαδημία Κατερίνης 2006 που “οδηγεί” την “κούρσα” ενώ 4ος παραμένει ο Ταύρος Ελάφου με 40 βαθμούς.

Η ομάδα του Γιάννη Βαρβούτη βρέθηκε μπροστά στο σκορ με πλασέ στο πρώτο δοκάρι του Λυκόπουλου στο 17′, έπειτα από συρτή σέντρα από δεξιά.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 45′ σε 1-1 με προβολή του Καλαϊτζίδη στο δεύτερο δοκάρι έπειτα από σέντρα από δεξιά.

Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε στο 70′ ο Γελαστόπουλος ο οποίος νίκησε τον Καπνίτση με κοντινό σουτ μετά από μακρινή εκτέλεση φάουλ και αδυναμία των γηπεδούχων να απομακρύνουν τη μπάλα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μέγας με βοηθούς τους Χατζηγιάννη και Ραντάνι.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Κατερίνη FC (Γιάννης Βαρβούτης): Καπνίτσης, Ουσταμπασίδης, Καζαντζίδης, Μπόζογλου, Στεφανίδης, Ζαμαντζάς, Βελισσαρίδης, Ανθίτσας (77′ Φυτόπουλος), Αμανατίδης (28′ Καριψιάδης – Κανάρας), Βαρβαρέζος, Λυκόπουλος (67′ Εμεξηζίδης).

Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη (Γιώργος Τερζής): Οκουτσόγλου, Τασιόπουλος, Εφραιμίδης, Τσιντώτας, Αδαμίδης, Λαζαρίδης, Καραπαναγιωτής (57′ Χαρεϊσβίλι), Σταγκίδης, Κόλτσης (79′ Λαζίδης), Γελαστόπουλος, Καλαϊτζίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This