Επιλογή Σελίδας

Μετά από ένα ενδιαφέρον παιχνίδι ο Εδεσσαϊκός και ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 και συνεχίζουν την προσπάθεια τους για παραμονή στην Κατηγορία.

Το παιχνίδι ήταν δυνατό και οι δύο ομάδες κυνήγησαν με πείσμα το τρίποντο της νίκης, χωρίς όμως να πανηγυρίσει κάποια και έτσι αρκέστηκαν στο ισόπαλο αποτέλεσμα.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και παρά την αποβολή του Κεσίδη στο 40’, κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στις καθυστερήσεις του πρώτου σαρανταπενταλέπτου με τον Σούκια να ανοίγει το σκορ, γράφοντας το 1-0.

Στην επανάληψη και προ του φάσματος της ήττας οι φιλοξενούμενοι πέρασαν μπροστά, έχοντας και αριθμητικό πλεονέκτημα και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 70’ με τον Χατζηασλανίδη και να πιέσουν για την ολική ανατροπή, που όμως τελικά δεν κατάφεραν.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Κεφαλάς, Μυσιρλής, Χολάνης (Σερρών)

Εδεσσαϊκός (Αλέξανδρος Κούρτογλου): Δομουκτσίδης, Μαγγίζης, Μωυσίδης, Λυρτζής, Πρέτσι, Κεσίδης, Ξανθόπουλος Σούκιας, (85’ Σαμαράς), Αναστασιάδης, (75’ Μαντώς), Ιωάννου, (75’ Χατζαρας), Μεληκιώτης.

ΠΑΟΚ Κρηστώνης (Βασίλης Παμπορίδης): Σακαλίδης, Μυωσιάδης, Θ. Ιωαννίδης, Ματεντζίδης, Μαυροκεφαλίδης, Ρούστεμ, Τσολακίδης, Κόλα, Χατζηασλανίδης, Αγαθαγγελίδης, Δ. Ευθυμιάδης.

Πηγή: Αριδαία 365

Pin It on Pinterest

Shares
Share This