Επιλογή Σελίδας

Την δεύτερη φετινή εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός Βόλου κερδίζοντας 0-1 στην Αγιά Λάρισας τον Δωτιέα στην 22η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η φετινή 5η νίκη του Ολυμπιακού (έχει επίσης 7 ισοπαλίες και 10 ήττες, οι 5 εντός έδρας), ήταν 2η εκτός έδρας μετά από αυτή που είχε πετύχει στο πρώτο ματς του 2023 κερδίζοντας τότε αρχές Ιανουαρίου στην Έδεσσα 0-2 τον Εδεσσαϊκό.

Για τον Ολυμπιακό Βόλου ήταν μάλιστα για πρώτη φορά δεύτερη συνεχόμενη νίκη καθώς την προηγούμενη αγωνιστική είχε κερδίσει στον Βόλο (1-0) τον Εδεσσαϊκό

Ο Ολυμπιακός μετά από πολύ καιρό κατάφερε να αξιοποιήσει την υπεροχή του στο πρώτο μέρος και να πετύχει γκολ στο 36΄με τον Κόλα ενώ στο β’ μέρος αν και είχε ευκαιρίες, τελικά κράτησε τη νίκη με το 0-1.

Σε σχέση με το προηγούμενο ματς η 11άδα του Ολυμπιακού είχε δυο αλλαγές, αφού επανήλθε μετά την 16η αγωνιστική στο βασικό σχήμα και στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Αντώνης Θεοδωρόπουλος και για τρίτη φορά ξεκίνησε στην επίθεση ως φορ ο Νίκος Μυλωνάς, ενώ έμειναν στον πάγκο οι Μαργαρίτης και Γιαρλέλης. Πάντως στο β’ μέρος μετά την έξοδο του Μυλωνά φορ έγινε ο Αλέκος Αναστασίου

Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν πολύ καλύτερος του αντιπάλου από το ξεκίνημα του αγώνα είχε ευκαιρίες και κατάφερε να πετύχει και γκολ στο πρώτο 45λεπτο μετά από πολύ καιρό πηγαίνοντας στην ανάπαυλα προηγούμενος 0-1.

Μπορεί ο Δωτιέας να είχε το πρώτο σουτ στο ματς με τον Δρόσο χωρίς να ανησυχήσει ο Καβουσάκης μπλόκαρε την μπάλα, αλλά η συνέχεια ήταν ερυθρόλευκος μονόλογος…

Στο 5′ από φάουλ του Αναστασίου η μπάλα έφυγε άουτ , στο 7′ σε φάουλ του Κόλα απόκρουσε ο τερματοφύλακας Μπεκτέσι, που έκανε το ίδιο και στο επόμενο λεπτό σε σουτ του Διαμαντόπουλου.

Στο 19′ ο Παπαδήμος δεν εκμεταλλεύθηκε το λάθος στην άμυνα του Δωτιέα και το σουτ που έκανε απέκρουσε ο Μπεκτέσι, στο 25′ μετά από σέντρα του Σκοπελίτη η κεφαλιά του Αναστασίου έφυγε άουτ, ενώ στο 29′ ο Παπαδήμος έκανε δυνατό σουτ με τον Μπεκτέσι να αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ.

Πάντως στο 36′ ήρθε το γκολ για τον Ολυμπιακό όταν ο Κλεβί Κόλα με διαγώνιο σουτ από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 0-1. Με το πρώτο φετινό γκολ του Κόλα ο Ολυμπιακός σκόραρε σε πρώτο ημίχρονο μετά το πρώτο διπλό που είχε πάρει στην Έδεσσα στις 8 Ιανουαρίου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έδωσε χώρο στην ομάδα του Δωτιέα που απείλησε στο 56′ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ, κεφαλιά του Τάρτα έφυγε άουτ, με τους ερυθρόλευκους να «απαντούν» στο 59΄με σουτ του Καρβούνη που απόκρουσε ο Μπεκτέσι σε κόρνερ.

Στο 61′ ο Μυλωνάς σε καλή θέση έχασε κοντρόλ, στο 63′ σε δυνατό σουτ του Αναστασίου η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια και φτάνοντας στο τέλος στο 91′ μετά από κόρνερ το γυριστό σουτ του Αναστασίου απέκρουσε σωτήρια ο Μπεκτέσι και λίγο πιο μετά ο Σταμπουλής καθυστέρησε να πλασάρει από καλή θέση, για να μείνει 0-1 και ο Ολυμπιακός να πάρει μια νίκη ελπίδας ανεβαίνοντας στους 22 βαθμούς

Διαιτητής: Σωτήρης Πέτσας (Τρικάλων)

Κίτρινες κάρτες: 14′ Παπαϊωάννου, 67΄Καρβούνης, 69′ Καβουσάκης, 77΄Παπαδήμος, 80′ Γκιντεκέ, 88′ Σταθάκος

Δωτιέας Αγιάς: Μπεκτέσι, Γκιντεκέ, Γιαννακόπουλος, Τσακάλι, Τάρτας, Δρόσος, Αναδολού, Γιαννάκος (68΄Αποστολάκης), Λαβαντσιώτης (83΄Σταθάκος), Ενγκό, Βλησαρούλης

Ολυμπιακός Βόλου: Καβουσάκης, Σκοπελίτης, Θεοδωρόπουλος (76΄Σκύφτας), Διαμαντόπουλος, Σιουμουρέκης, Παπαϊωάννου, Κόλα, Παπαδήμος, Μυλωνάς (62′ Γιαρλέλης), Αναστασίου Καρβούνης (84΄Σταμπουλής).

Πηγή: Μαγνησία News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This