Επιλογή Σελίδας

Την είσοδό του στα πλέι οφ και “μαθηματικά” εξασφάλισε ο ΠΑΟ Κονταριώτισσας που επικράτησε με το ευρύ 5-2 επί του Κεραυνού Μακρυγιάλου, σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Μακρυγιάλου για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Στέφανου Ταβουκτσή έφτασε τους 37 βαθμούς και παραμένει ισόβαθμη με τον ΠΑΟ Κάτω Μηλιάς στην 5η θέση, με τις δύο ομάδες να απέχουν πλέον 6 βαθμούς από την κορυφή στην οποία πέρασε η Ακαδημία Κατερίνης 2006.

Οι Μακρυγιαλιώτες έμειναν στους 20 βαθμούς και υποχώρησαν στην 9η θέση του πίνακα.

Μόλις στο 3′ ο Σαφέτης “άνοιξε” τον “δρόμο” της νίκης για τον ΠΑΟ Κονταριώτισσας.

Στο 27′ αποβλήθηκε ο Α. Ασλανίδης του Κεραυνού Μακρυγιάλου με αποτέλεσμα η ομάδα της Βόρειας Πιερίας να υποχρεωθεί να συνεχίσει με αριθμητικό μειονέκτημα.

Το 0-2 σημείωσε στο 29′ ο Μπαρμπαγεωργόπουλος ενώ ο ίδιος παίκτης “έγραψε” το 0-3 στο 40′.

Ο Κεραυνός μείωσε σε 1-3 με τέρμα του Zhuleku στο 48′.

Ο Κουλιανόπουλος στο 53′ έδωσε ξανά προβάδισμα τριών γκολ στους φιλοξενούμενους, διαμορφώνοντας το 1-4.

Η ομάδα του Ζαχαρία Παναγιωτίδη μείωσε σε 2-4 με γκολ του Kanxhiu στο 79′.

Το τελικό 2-5 σημείωσε στο 89′ ο Λυρόπουλος.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπίνιας με βοηθούς τους Ντουράκογλου και Πουρσανίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Κεραυνός Μακρυγιάκου: Αβραμίδης, Μπάλλα Λ., Bega (46′ Zhuleku), Ασλανίδης Α., Γκρομπάλλι, Ασλανίδης Π., Καλαμπόκας (68′ Κιορλλάρι), Πεπόνης (75′ Μπάλλα Δ.), Kanxhiu, Παναγιωτίδης, Κιόσκου (68′ Ψαρράς).

ΠΑΟ Κονταριώτισσας: Ευαγγελόπουλος (46′ Πέτσι), Λιόκας, Κουλιούμπας, Κόκκινος, Σταλίκας Ν. (63′ Καραλής), Μικελέφι, Σταλίκας Ι., Κουλιανόπουλος (57′ Σταλίκας Α.), Σαφέτης (57′ Λυρόπουλος), Τρικαλόπουλος, Μπαρμπαγεωργόπουλος (63′ Κερμελής).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This