Επιλογή Σελίδας

Η Κοζάνη επικράτησε 4-1 του Μακεδονικού Φούφας εντός έδρας και κατέκτησε το πρωτάθλημα στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Πλέον η ομάδα του Νίκου Μπαδήμα που πανηγυρίσε με τον κόσμο της αυτή την επιτυχία ετοιμάζεται για τα μπαράζ ανόδου στην Super League 2.

H Κοζάνη ήθελε αυτό το τρίποντο για να κλειδώσει τον τίτλο από τώρα και το έδειξε καθώς στο 24ο λεπτό της αναμέτρησης προηγήθηκε ήδη με 3-0 με δυο γκολ του Κανούλα (στο 15΄ και στο 19΄) και του Πάνου στο 24ο λεπτό. Ο Χαϊτάς μείωσε με πέναλτι στο 63ο λεπτό σε 3-1 για τον Μακεδονικό Φούφας.

Ο Νιάσε κρατούσε το καλό για το τέλος καθώς με γκολ στο 84ο λεπτό έγραψε το 4-1 και έδωσε το σύνθημα για ξέφρενους πανηγυρισμούς στο γήπεδο από όσους βρέθηκαν στις εξέδρες.

Κοζάνη (Νίκος Μπαδήμας): Καραγκιόζης, Πάνος, Παπαργυρίου (46′ Τσώτσος), Πάτας, Γιαλαμίδης, Ψάλτης, Ιω. Παπαδόπουλος, Στόϊος (65′ Νιάσσε), Παπανικόπουλος (74′ Ίσακσον), Λάμπογλου (46′ Καραγιάννης), Κανούλας (80′ Βοριαζίδης).

Μακεδονικός Φούφα (Κώστας Καπετάνος): Δημητριάδης, Σεκκουλίδης (46′ Ρωσσίδης) , Παπάς (46′ Μητσόπουλος), Καρασιούνας, Μωϋσιάδης, Σερσέμης, Κοντογουλίδης, Τοπάλης, Χάϊτας, Καλογιαννίδης, Βασσάκης (60′ λ.τ. Θεοδουλίδης).

Πηγή: Μικρή Λίγκα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This