Επιλογή Σελίδας

Νικηφόρα ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας ο Ατρόμητος Κατερίνης ο οποίος κέρδισε τον εδώ και καιρό καταδικασμένο Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με 3-0.

Η ομάδα του Μυλαύλακου τερμάτισε στην 10η θέση με 25 βαθμούς και πλέον στρέφει την προσοχή της στα πλέι άουτ, στοχεύοντας να τερματίσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά.

Ο Αχιλλέας ολοκλήρωσε μια προβληματική χρονιά με μόλις 5 βαθμούς. Είναι χαρακτηριστικό πως για μία ακόμη αγωνιστική, ο Αχιλλέας ξεκίνησε με λιγότερους από 11 ποδοσφαιριστές.

Τα 2 πρώτα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Α. Παναγιωτίδης στο 17′ και στο 34′ με το 2-0 να είναι και σκορ ημιχρόνου.

Το τελικό 3-0 διαμορφωσε στο 89′ ο Α. Χέρας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αδαμαντίδης με βοηθούς τους Λιάκο και Ντουράκογλου.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ατρόμητος Κατερίνης (Γιώργος Μπεκιάρης): Λαφατζής, Ιωαννίδης, Σταμκόπουλος, Τσιμόπουλος, Κωνσταντινίδης, Καρκάλης (86′ Γεωργιάδης), Νταμπαλάκης, Medolli, Τζέλο, Ελεζάι (78′ Χέρας Δ.), Παναγιωτίδης (46′ Χέρας Δ.).

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Άνθιμος Γεωργιάδης): Μπούτας, Παπαγιαννόπουλος, Κατιμερτζής, Αλία, Λαδένης, Qevani, Mustafa, Στερμούγκου, Δημητρίου, Τριγωντζής.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This