Επιλογή Σελίδας

Εντός έδρας ήττα με 0-2 γνώρισε από τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου ο ΓΑΣ Σβορώνου για την 22η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, χάνοντας την ευκαιρία να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στην εξασφάλιση της παραμονής.

Η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη προβλημάτισε με την απόδοσή της καθώς η όρεξη με την οποία ξεκίνησαν οι γηπεδούχοι… εξαντλήθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο με τον Κεραυνό να παίρνει στη συνέχεια τα ηνία της αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με την υπεροχή τους να καρποφορεί στο 35′ όταν ο Φράγκος έκανε το 0-1 το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο β’ ημίχρονο ο ΓΑΣ Σβορώνου προσπάθησε να “απαντήσει” όμως δυσκολευόταν να απειλήσει τα αντίπαλα καρέ με τους παίκτες του Κεραυνού να κόβουν τον ρυθμό σε κάθε ευκαιρία που τους παρουσιαζόταν.

Το 1-1 δεν ήλθε ποτέ, αντίθετα, ο Χασιάκης στο 88′ με εξαιρετικό χτύπημα φάουλ έβαλε “ταφόπλακα” στις όποιες ελπίδες της πιερικής ομάδας που έμεινε στους 32 βαθμούς και στο +5 από την 9η θέση.

Την ερχόμενη αγωνιστική οι Σβορωνιώτες “δοκιμάζονται” στην έδρα του ΠΟ Ελασσόνας.

Το “φιλμ” του αγώνα
12′ Πάσα του Φροσύνη στον Μετάι λίγο έξω από την περιοχή και πλασέ του δεύτερου από το ύψος του πέναλτι με τη μπάλα να φεύγει άουτ.
22′ Ο Φροσύνης από δεξιά τροφοδότησε τον Νικολίτσα που έκανε το σουτ εν κινήσει από το όριο της μεγάλης περιοχής, χωρίς να βρει στόχο.
23′ Φροσύνης και Μετάι συνδυάστηκαν άψογα, ο δεύτερος πάσαρε στον Μουράτι αλλά το πλασέ του από τη μικρή περιοχή πέρασε άουτ.
35′ ΓΚΟΛ! 0-1: Ο Φροσύνης από δεξιά έφυγε σε αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους χωρίς να μπορεί να τον ανακόψει κάποιος εκ των γηπεδούχων και την κατάλληλη στιγμή έβγαλε παράλληλη μπαλιά την οποία εκμεταλλεύτηκε ο Φράγκος στο δεύτερο δοκάρι και έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.
40′ Ο Φροσύνης εκμεταλλεύτηκε λάθος εκτίμηση του Κόλα στον χώρο του κέντρου, έφυγε στην αντεπίθεση, βρέθηκε τετ α τετ με τον Χάμο αλλά το πλασέ του έφυγε δίπλα από το κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων.

48′ Οι παίκτες του ΓΑΣ Σβορώνου συνδυάστηκαν με τελικό αποδέκτη τον Αλεξίου ο οποίος στο δεύτερο δοκάρι δε μπόρεσε να κάνει καλό κοντρόλ χάνοντας την ευκαιρία να απειλήσει τα καρέ του Σοϊλεμέζογλου.
50′ Μετά από πάσα του Χατζηθεοδωρίδη από δεξιά ο Ναρίνογλου έκανε το σουτ αλλά ο Σοϊλεμέζογλου μπλόκαρε.
57′ Μετά από σέντρα από δεξιά ο Μουράτι έκανε την κίνηση στο πρώτο δοκάρι προλαβαίνοντας τον Χάμο στην έξοδο αλλά το τελείωμά του έφυγε πάνω από τα δοκάρια.
88′ ΓΚΟΛ! 0-2: Ο Κατσιάκης με έξοχη εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από το ημικύκλιο της περιοχής έστειλε τη μπάλα στο δεξί “παραθυράκι” του Χάμου, κάνοντας το 0-2.
90’+5′ Αντεπίθεση του Κεραυνού με τον Δαβή από αριστερά να μπαίνει στην περιοχή και να κάνει το σουτ το οποίο εξουδετέρωσε πέφτοντας στη γωνία του ο Χάμος.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νίτσας με βοηθούς τους Νάκα και Μπουρονίκο της ΕΠΣ Λάρισας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΓΑΣ Σβορώνου (Νίκος Θεοδοσιάδης): Χάμος, Δημητρίου Κωτσιόπουλος, Βούλγαρης (70′ Φωκαΐδης), Χατζηθεοδωρίδης (85′ Δημηνάς), Κόλα (70′ Μυρωτής), Μυστρίδης, Σιδηρόπουλος (46′ Ναρίνογλου), Μακράκης, Ξυδούς (46′ Αλεξίου), Κυπαρίσσης.
Κεραυνός Αγγελοχωρίου: Σοϊλεμέζογλου, Σολομωνίδης (52′ Ταουσάνης), Ιωσηφίδης, Πολύζας, Νικολίτσας Γ., Μετάι, Νικολίτσας Σ. (46′ Κατσιάκης), Φράγκος, Μουράτι, Φροσύνης (90′ Δαβής).

  • Η διοίκηση του ΓΑΣ Σβορώνου ευχαριστεί θερμά τους φίλους της ομάδας που στήριξαν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας και εύχεται στην ομάδα του Κεραυνού Αγγελοχωρίου καλή συνέχεια στη σεζόν.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This