Επιλογή Σελίδας

Ο Πιερικός Αρχέλαος επικράτησε με 89-82 της Μελίκης, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, σε αγώνα για την 22η και τελευταία αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Ο Πιερικός Αρχέλαος κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ στο τρίτο δεκάλεπτο και να κάμψει την αντίσταση της μαχητικής Μελίκης στον αγώνα που έκρινε την έβδομη θέση και πλέον περιμένει την Τετάρτη στην Κατερίνη τον Άθλο Αλεξάνδρειας για την α’ φάση των Playouts όντας μπροστά στην σειρά με 2-0 και μόλις μία νίκη μακρυά από την πρόκριση στη β’ φάση.

Στον αντίποδα, η Μελίκη είναι η άτυχη της διαδικασίας, καθώς θα έχει το πλεονέκτημα έδρας στη β’ φάση, ωστόσο καλείται να αντιμετωπίσει τον Εθνικό Κοζάνης από τον οποίο έχασε δύο φορές και πλέον πρέπει τόσο να προστατεύσει την έδρα της, αλλά να σπάσει και την έδρα του Εθνικού κάνοντας το τρία στα τρία για να παραμείνει ζωντανή στη μάχη της σωτηρίας.

Διαιτητές: Σαρακενίδης, Ράπτης.

Δεκάλεπτα: 25-18, 47-39, 66-48, 89-82.

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος (Ευγενειάδης): Λιόλιος 19 (3), Ζαφειρούδης 21 (5), Γκογκίδης 8 (2), Γαλανός, Ροδοστόγλου 26 (2), Καπαγιαννίδης, Κοντσές 11, Τσιόγκας 4, Γεροστέριος, Κοκτσίδης.

ΓΑΣ Μελίκη (Τοπούζης): Πάντσιος 17 (4), Στάκταρης 6, Ντινάκης 13 (2), Μούμογλου 6, Τσανίδης 1, Στόιτσης 6 (1), Σαχπατιάν 29, Ιωάννου 4.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This