Επιλογή Σελίδας

Ο Ιωνικός Ιωνίας επικράτησε με 56-52 του Ολύμπου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωνίας, σε αγώνα για την 22η και τελευταία αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Στα Playoffs και και τυπικά πλέον οι Ιωνικός Ιωνίας και Όλυμπος. Η νίκη της ΜΕΝΤ στο ντέρμπι με την Καστοριά έφερε στα Playoffs τους Ιωνικό Ιωνίας και Όλυμπο Κορδελιού, οι οποίοι όμως με το μεταξύ τους σημερινό παιχνίδι καθόρισαν την τελική κατάταξη στα υψηλότερα σκαλοπάτια του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου.

Συγκεκριμένα, η νίκη του Ιωνικού είχε σαν αποτέλεσμα την τριπλή ισοβαθμία μεταξύ των δύο αυτών συλλόγων αλλά και της ΚουΠα Κιλκίς, η οποία υπερτερεί στην τριπλη ισοβαθμία καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Έτσι, στην πρώτη φάση των Playouts θα κληθεί να υποδεχθεί τον Όλυμπο Κορδελιού σε μια σειρά που βρίσκεται στο 1-1, ενώ από την άλλη μεριά η ομάδα της Ιωνίας θα δώσει μεγάλα ντέρμπι με την πρωτοπόρο Αρετσού, σε μια σειρά που είναι επίσης στο 1-1.

Διαιτητές: Δέλλας, Κωνσταντινέλης.

Δεκάλεπτα: 14-14, 24-25, 34-44, 56-52.

ΑΣ Ιωνικός Ιωνίας (Χριστοφορίδης): Σαρακατσάνος, Στόλης 7, Φόρογλου 15 (1), Παναγιώτου 6, Ματενίδης, Αντωνιάδης 8 (2), Διγενής, Βαϊράμης 2, Περιστεράκης 11 (2), Ζωγράφος 5, Τολιόπουλος 2, Κοτζακιουλάφης.

ΑΣ Όλυμπος ΕΚΕ (Παπαδούλης): Κεϊσίδης 2, Γκιφόπουλος, Ταυλαρίδης, Πυδαράκης 7, Μαυρίδης 10, Μυλωνίδης 6, Κιόσσια 9, Γιαννουζάκος 5 (1), Χαλάτσης 7 (1), Μπάρδας 3.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This