Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Εθνικός Νέου Κεραμιδίου και Πιερικό στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο του Νέου Κεραμιδίου, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Ο Εθνικός προηγήθηκε 1-0 με τον Σεχολάρι στο 44′ ενώ το 1-1 διαμόρφωσε για τον Πιερικό στο 51′ ο Κυπαρίσσης.

Η ομάδα του Νέου Κεραμιδίου έμεινα μακριά από τον καλό της εαυτό, δίχως να καταφέρει να πιάσει τα υψηλά στάνταρ απόδοσης προηγούμενων αγώνων, ωστόσο κατόρθωσε να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό που την διατηρεί στην 5η θέση με 32 βαθμούς (με “συγκάτοικο” τον ΓΑΣ Σβορώνου) ενώ η διαφορά από την 9η θέση εξακολουθεί να είναι 5 βαθμοί.

Ο Πιερικός είχε καλή απόδοση, δημιουργώντας και χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο είτε η αστοχία είτε η πολύ καλή απόδοση του Πατσιογεώργου στέρησαν από την ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη το “τρίποντο”. Έτσι, ο Πιερικός υποχώρησε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 35 βαθμούς καθώς τον ξεπέρασε ο ΑΟ Χανιώτης που πέρασε δεύτερος.

Την ερχόμενη αγωνιστική, το Σάββατου του Λαζάρου, ο Πιερικός υποδέχεται την πρωταθλήτρια Κοζάνη (κατέκτησε τον τίτλο και μαθηματικά) ενώ ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου “δοκιμάζεται” στην έδρα του Κεραυνού Αγγελοχωρίου.

Το “φιλμ” του αγώνα
16′ Σουτ του Νικολαΐδη, η μπάλα πέρασε άουτ.
28′ Διαμαρτυρίες του Πιερικού για πέναλτι σε τράβηγμα του Κριεμάντι στον Μακρίδη, όμως ο διαιτητής είχε αντίθετη γνώμη.
42′ Σουτ του Σεχολάρι, έκοψε ο Κραγιόπουλος.
44′ ΓΚΟΛ! 1-0: Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τουλίκα ο Δαλαμήτρας έπιασε την κεφαλιά και ο Σεχολάρι μπήκε στην πορεία της μπάλας στέλνοντάς την στα δίχτυα για να γίνει το 1-0.
45’+1′ Σουτ του Κυπαρίσση, μπλόκαρε ο Πατσιογεώργος.
45’+3′ Σουτ του Καλαϊτζή, η μπάλα πέρασε άουτ.

51′ ΓΚΟΛ! 1-1: Μετά από εκτέλεση φάουλ του Κατσαβάκη ο Κυπαρίσσης έπιασε φοβερό σουτ με φάλτσο, στέλνοντας τη μπάλα πρώτα στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Πατσιογεώργου, ισοφαρίζοντας σε 1-1.
53′ Ο Πατσιογεώργος απέκρουσε σωτήρια σουτ του Χ. Παπαδόπουλου.
61′ Σουτ του Κυπαρίσση, μπλόκαρε ο Πατσιογεώργος.
62′ Μετά από συρτή παράλληλη σέντρα του Καλαϊτζή ο Χ. Παπαδόπουλος έκανε το σουτ το οποίο έφυγε άουτ.
68′ Σουτ του Χ. Παπαδόπουλου μέσα από την περιοχή, από πλάγια θέση, απέκρουσε σε κόρνερ ο Πατσιογεώργος.
69′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χ. Παπαδόπουλου ο Κραγιόπουλος έκανε το σουτ αλλά ο Μπατζώνης απομάκρυνε τη μπάλα σώζοντας την εστία του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου.

82′ Κεφαλιά του Κατσιαμήτα, πέρασε άουτ.
85′ Σουτ του Κατσαβάκη, έφυγε άουτ.
86′ Σέντρα σουτ του Κυπαρίσση πέρασε παράλληλα από την εστία του Πατσιογεώργου χωρίς να μπορέσει να επωφεληθεί κάποιος παίκτης του Πιερικού.
87′ Κεφαλιά του Φυτόπουλου, η μπάλα πέρασε άουτ.
88′ Ο Πατσιογεώργος απέκρουσε εκπληκτικά το σουτ του Κατσαβάκη.
90’+ Ο Καρτσαμπάς ανέκοψε τον Κατσιαμήτα που έβγαινε στην αντεπίθεση για τον Πιερικό, δεχόμενος την κίτρινη κάρτα.
90’+3′ Εκτέλεση φάουλ του Κατσαβάκη, η μπάλα έφυγε άουτ.


Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιαννακός της ΕΠΣ Μακεδονίας με βοηθούς τους Μαυρομάτη της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής και Μπόλη της ΕΠΣ Γρεβενών

Κίτρινες κάρτες είδαν οι Σεχολάρι (38′) και Καρτσαμπάς (90’+) του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου

Οι συνθέσεις των ομάδων
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Βαγγέλης Μόρας): Πατσιογεώργος, Λαμπίρης, Φυτόπουλος, Καρτσαμπάς, Δαλαμήτρας, Ιντζόγλου, Σεχολάρι, Κριεμάντι (82′ Μιχαηλίδης), Τουλίκας (76′ Χατζηπουργάνης), Μπατζώνης (76′ Τρούμπαλος), Μαργαρίτης (55′ Κωτσιαρίδης).

Πιερικός (Γιώργος Καμπερίδης): Μπαλάφας, Νικολαΐδης, Χατζηκωνσταντίνου, Μακρίδης, Δεληγιάννης, Βήτος, Κυπαρίσσης (89′ Στραβογιάννης), Κατσαβάκης, Παπαδόπουλος Χ. (70′ Κατσιαμήτας), Κραγιόπουλος, Καλαϊτζής (85′ Τουλίκας).

  • Πριν την έναρξη του αγώνα ο αρχηγός του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου, Αλέξανδρος Σεχολάρι μαζί με τους συμπαίκτες του αλλά και τον προπονητή Βαγγέλη Μόρα κατευθύνθηκαν στον πάγκο του Πιερικού και προσέφεραν μια ανθοδέσμη στον Βασίλη Κατσάρα στη μνήμη της αδελφής του, Αθηνάς που ήταν ανάμεσα στα θύματα του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This