Επιλογή Σελίδας

Του Παναγιώτη Πετρόπουλου

Η ιταλική Milestone S.r.l. ανακοίνωσε MotoGP 23, με ολοκαίνουργιο σύστημα καιρού, που θα δίνει διαφορετική υπόσταση στους αγώνες.

Οι αλλαγές του καιρού θα κάνουν αναγκαίο το pitstop, για την αλλαγή στα καταλληλότερα λάστιχα για τη μηχανή, αφού ένας αγώνας μπορεί να ξεκινά με λιακάδα και να καταλήγει σε καταιγίδα και το αντίστροφο. Οι σχετικοί κανόνες flag-to-flag χρησιμοποιούνται και στον πραγματικό κόσμο, όπου οι αναβάτες αλλάζουν μηχανή κατά τη διάρκεια του αγώνα, εφόσον αυτό καταστεί απαραίτητο λόγω των καιρικών συνθηκών. Στους προηγούμενους τίτλους MotoGP δεν υπήρχαν μεταβολές του καιρού μέσα σε έναν αγώνα, αλλά ούτε και πρόσβαση στα pitlanes.

Τα career και multiplayer modes αναμένεται να επιστρέψουν, υποστηρίζοντας cross-platform, ενώ θα υπάρχουν και ranked races, για τα οποία προς το παρόν γνωρίζουμε ελάχιστα. Μαζί επιστρέφει και το τοπικό split-screen mode, αλλά όχι για την έκδοση του τίτλου για το Nintendo Switch.

Το MotoGP 23 θα κυκλοφορήσει στις 8 Ιουνίου 2023 για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC.

Πηγή: Enternity

Pin It on Pinterest

Shares
Share This