Επιλογή Σελίδας

Στο -6 από τον πρωτοπόρο Ερμή Εξοχής παραμένει η ΑΕ Περίστασης που κέρδισε εκτός έδρας τον προτελευταίο Νέο Παμβρυακό με 2-0, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Στέφανου Ταβουκτσή έφτασε τους 41 βαθμούς έναντι 47 του Ερμή ενώ παράλληλα αύξησε την απόστασή της από τον 3ο Γεωργάκη Ολύμπιο Λόφου σε 5 βαθμούς.

Ο Νέος Παμβρυακός έμεινε στους 7 βαθμούς και στο -18 από την 9η Ακαδημία Βατανιακός 1978, κάτι που σημαίνει ότι το μόνο που ενδιαφέρει πλέον την ομάδα της Βρύας είναι να διαφυλάξει το +6 από την ουραγό 25η Μαρτίου στα πλέι άουτ με σκοπό να παραμείνει στην κατηγορία (αν δεν υποβιβαστεί ομάδα της Πιερίας από τη Γ’ Εθνική).

Οι φιλοξενούμενοι “καθάρισαν” το παιχνίδι μέσα σε τρία λεπτά.

Συγκεκριμένα, στο 11′ ο Σ. Κουσουρής έκανε το 0-1 ενώ το τελικό 0-2 διαμόρφωσε στο 13′ ο Μαχαιρίδης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παραδεισόπουλος με βοηθούς τους Γερμανό και Β. Λέφα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Νέος Παμβρυακός (Διονύσης Στραβογιάννης): Μήτσης, Νικολαΐδης Γ. (78′ Σιασιόπουλος Δ.), Νικολαΐδης Α. (82′ Τζάγκας), Χασιάκης, Βαρμάζης, Καραμέλιος, Σιασιόπουλος Σ., Στραβογιάννης, Παπανικολάου, Δαλάκας, Κόντος.

ΑΕ Περίστασης (Στέφανος Ταβουκτσής): Γαβριηλίδης, Μαχαιρίδης, Κουσουρής Π., Νίκου (46′ Μπιζιώτας), Παπαδόπουλος, Κάλτσο (67′ Παπούλας), Καραγκιοζίδης (46′ Κουτσουμπέας), Παπαδημητρίου, Χαρτοματζίδης, Κουσουρής Σ. (46′ Ευθυμιάδης), Μυστρίδης (81′ Νιάκας).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This