Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον Εθνικό Κατερίνης και τον Γεωργάκη Ολύμπιο Λόφου που διεξήχθη στο “Ιωάννης Καλλιανίδης” στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Οι Σταθμιώτες έφτασαν στους 29 βαθμούς και ισοβαθμούν στην 4η θέση με τον Απόλλωνα Λιτοχώρου (οι Λιτοχωρίτες υπερτερούν στην ισοβαθμία). Η πρόκριση στα πλέι οφ θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική καθώς πίσω από την ομάδα του Σάκη Παντελιάδη καραδοκούν Πίνδος Άνω Αγιάννη, Ελπίς Ανδρομάχης και Απόλλων Ράχης με 27 βαθμούς και φιλοδοξούν να “κλέψουν” το “εισιτήριο” για την προνομιούχου εξάδα.

Ο Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου με 36 βαθμούς θα είναι σίγουρα 3ος στα πλέι οφ και θα προσπαθήσει να καλύψει το βαθμολογικό μειονέκτημα από τον πρωτοπόρο Ερμή Εξοχής (47 βαθμοί) και τη δεύτερη ΑΕ Περίστασης (41 βαθμοί).

Το 1-0 για τους γηπεδούχους πέτυχε στο 19′ ο Γεμενετζίδης.

Το τελικό 1-1 διαμόρφωσε για τους Λοφίτες ο Ν. Μπαλαούρας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μέγας με βοηθούς τους Κουτσικανίδη και Χαλκίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Εθνικός Κατερίνης (Σάκης Παντελιάδης): Αφατζάνης, Βαλτασάρης, Νικολαΐδης (67′ Μυστρίδης), Θωμαΐδης, Γεμενετζίδης, Σοφιανίδης, Αναγνωστούδης, Δεληγιαννίδης, Αγγέλου, Ανδρονικίδης (85′ Παπαθανασίου), Παντελιάδης (85′ Μάνης Σ.).

Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου (Βασίλη Τσιμπούκας): Θωμόπουλος, Μπαλαούρας Ε. (90’+ Μπαλαούρας Κ.), Μπαλαούρας Α., Κουμαντζιάς Ν. (68′ Μπαλαούρας Γ.), Αράπης (37′ Ίτσιος), Κουμαντζιάς Ν., Βέτσος, Ευαγγελόπουλος, Μπαλαούρας, Ναλμπαντίδης, Μπακούρας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This