Επιλογή Σελίδας

“Όρθιος” απέναντι στην πρωτοπόρο Κοζάνη στάθηκε ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου που έφυγε με τον βαθμό από την έδρα της ομάδας της Δυτικής Μακεδονίας, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1, για την 21η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι Κοζανίτες προηγήθηκαν 1-0 με γκολ του Κανούλα στο 63′ όμως ο Εθνικός “μίλησε τελευταίος” με τον Σεχολάρι στο 86′ να “γράφει” το τελικό 1-1 και να παίρνει έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για παραμονή στην κατηγορία.

Έτσι, ο Εθνικός έφτασε τους 31 βαθμούς και είναι πλέον 5ος στον βαθμολογικό πίνακα, έχοντας απόσταση 5 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη.

Η Κοζάνη παρά την ισοπαλία της που ήταν η 8η στο φετινό πρωτάθλημα (παραμένει αήττητη), αύξησε την απόστασή της από τον Πιερικό και τον ΑΟ Χανιώτης σε 13 βαθμούς, με 47 έναντι 34.

Το “φιλμ” του αγώνα
11′ Σουτ του Κανούλα, ο Τσιλεγκερίδης απέκρουσε σε κόρνερ.
34′ Παράλληλη μπαλιά του Βοριαζίδη, δε μπόρεσε ο Κανούλας να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.
49′ Σουτ του Ζουκάν, ο Καραγκιόζης μπλόκαρε.
63′ ΓΚΟΛ! 1-0: Μετά από σέντρα του Πάνου, ο Κανούλας με κεφαλιά νίκησε τον Τσιλεγκερίδη κάνοντας το 1-0.
71′ Μετά από κλέψιμο του Τσώτσου, ο Νιασέ έγινε κάτοχος της μπάλας και έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή το οποίο πέρασε μόλις άουτ.

75′ Εκτέλεση κόρνερ του Παπαργυρίου, σουτ του Πάνου, η μπάλα έφυγε άουτ.
81′ Δυνατό σουτ του Κριεμάντι, μόλις άουτ.
86′ ΓΚΟΛ! 1-1: Ο Σεχολάρι με πλασέ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1 για τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου.
90’+5′ Μετά από κόρνερ του Πάνου, ο Νιάσε δε μπόρεσε με διπλή προσπάθεια από κοντά να νικήσει τον Τσιλεγκερίδη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καπρέτσος με βοηθούς τους Αγγελόπουλο και Κολιπέτρο, της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΦΣ Κοζάνη (Νίκος Μπαδήμας): Καραγκιόζης, Πάνος, Παπαργυρίου (83′ Τσαπακίδης), Κούφας, Γιαλαμίδης, Μπακάλης (46′ Παπαδοπουλος Γ.) Ψάλτης, Στόιος (61′ Λάμπογλου), Παπανικόπουλος (61′ Νιάσσε), Βοριαζίδης (46′ Τσώτσος), Κανούλας.

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Βαγγέλης Μόρας): Τσιλεγκερίδης, Φυτόπουλος, Λαμπίρης, Γκιώνης (51′ Τουλίκας), Καρτσαμπάς, Δαλαμήτρας, Ιντζόγλου, Μαργαρίτης (75′ Τρούμπαλος), Σεχολάρι, Κριεμάντι, Μπατζώνης (28′ λ.τ. Ζουκάν).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This