Επιλογή Σελίδας

Παρότι προηγήθηκε με τον Κατσαβάκη στο 13′, ο Πιερικός δε μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα απέναντι στον ΓΑΣ Σβορώνου που χάρη σε δυο γκολ του Ν. Κυπαρίσση στο 62′ με πέναλτι και στο 77′ πήρε μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 2-1 στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και έκανε σημαντικό βήμα προς την εξασφάλιση της παραμονής.

Παρά την ήττα του (η πρώτη του Γιώργου Καμπερίδη στην τρέχουσα θητεία του στον πάγκο της ομάδας, ο Πιερικός παραμένει στη 2η θέση της βαθμολογίας με 34 βαθμούς, αποκτώντας “συγκάτοικο” τον ΑΟ Χανιώτης ενώ ο ΓΑΣ Σβορώνου ανέβηκε στην 4η θέση με 32 βαθμούς, απέχοντας πλέον 6 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Πιερικός ήταν ανώτερος στο ξεκίνημα, κατορθώνοντας να προηγηθεί στο 13′, ωστόσο η απόδοση των πρώτν 15 λεπτών δεν είχε συνέχεια, με το α’ μέρος να ολοκληρώνεται χωρίς συγκινήσεις, καθώς και η ομάδα του Σβορώνου δεν ήταν απειλητική.

Στο β’ ημίχρονοι οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν μεταμορφωμένοι, είχαν τα ηνία, δημιούργησαν και έχασαν ευκαιρίες και έφτασαν στη μεγάλη ανατροπή.

 Το “φιλμ” του αγώνα
5′ Σέντρα του Αλεξίου από δεξιά, δε μπόρεσε να μπει στην πορεία της μπάλας ο Σιδηρόπουλος στο δεύτερο δοκάρι.
10′ Μετά από εκτέλεση φάουλ του Χ. Παπαδόπουλο από αριστερά, ο Δεληγιάννης στο δεύτερο δοκάρι έκανε την προβολή αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
13′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Χ. Παπαδόπουλος έδωσε στον Κυπαρίσση, αυτός βρήκε τον Κατσαβάκη στο ύψος του πέναλτι και ο τελευταίος με γυριστό σουτ νίκησε τον Χάμο κάνοντας το 1-0 για τον Πιερικό.
23′ Σουτ του Μυστρίδη, η μπάλα πέρασε άουτ.
40′ Σουτ του Μυστρίδη, η μπάλα έφυγε άουτ.
45′ Γύρισμα του Αλεξίου από δεξιά, η μπάλα πέρασε από τον Μακράκη, χωρίς αποτέλεσμα.
47′ Σουτ του Βούλγαρη, η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι.
52′ Σέντρα σουτ του Ν. Κυπαρίσση, η μπάλα πέρασε άουτ.
55′ Μετά από γύρισμα του Χατζηθεοδωρίδη από δεξιά ο Αλεξίου από κοντά σούταρε ψηλά άουτ.
60′ Επικίνδυνο γύρισμα του Ν. Κυπαρίσση από δεξιά, μπλόκαρε ο Μπαλάφας.

62′ ΓΚΟΛ! 1-1: Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Ν. Κυπαρίσσης ισοφάρισε σε 1-1 για τον ΓΑΣ Σβορώνου. Το πέναλτι υποδείχθηκε σε μαρκάρισμα του Ν. Κυπαρίσση από τον Κραγιόπουλο.
67′ Μετά από εκτέλεση φάουλ του Μακράκη, ο Αλεξίου έπιασε την κεφαλιά που έφυγε άουτ.
70′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μακράκη ο Ν. Κυπαρίσσης έπιασε την κεφαλιά την οποία απέκρουσε ο Μπαλάφας σε κόρνερ.
71′ Σουτ του Κόλα μετά από σέντρα του Μακράκη από αριστερά, η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.
75′ Ο Κατσαβάκης εκτέλεσε φάουλ και ο Μυστρίδης έδιωξε δύσκολα με το κεφάλι σε κόρνερ.
77′ ΓΚΟΛ! 1-2: Ο Χατζηθεοδωρίδης δέχτηκε την πάσα από τον Ξυδούς, έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Ν. Κυπαρίσσης δε δυσκολεύτηκε να σπρώξει τη μπάλα στο κενό τέρμα, κάνοντας το 1-2 για τον ΓΑΣ Σβορώνου.
83′ Σουτ του Βούλγαρη λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ.
85′ Μετά από εκτέλεση φάουλ του Κατσαβάκη από δεξιά, ο Γ. Κυπαρίσσης έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Χάμος μπλόκαρε.
90’+1′ Σε αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους που βγήκαν δύο με έναν, ο Ν. Κυπαρίσσης τροφοδότησε τον Ναρίνογλου που βγήκε απέναντι από τον Μπαλάφα αλλά ο τερματοφύλακας του Πιερικού απέκρουσε.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπουρουζίκας με βοηθούς τους Μίχο και Παπαγεωργίου, της ΕΠΣ Λάρισας.

Κίτρινες κάρτες είδαν ο Μαυρίδης (17′) του Πιερικού καθώς και οι Κωτσιόπουλος (8′), Σιδηρόπουλος (64′), Μακράκης (65′), και Ναρίνογλου (82′) του ΓΑΣ Σβορώνου.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός (Γιώργος Καμπερίδης): Μπαλάφας, Χατζηκωνσταντίνου, Μακρίδης (86′ Νικολαΐδης), Δεληγιάννης, Κυπαρίσσης, Κατσαβάκης, Παπαδόπουλος Χ., Τουλίκας (86′ Στραβογιάννης), Κραγιόπουλος, Μαυρίδης, Καλαϊτζής (57′ Κατσιαμήτας).
Στον πάγκο: Dramolli, Βήτος, Σύρπης, Κουρνούτης, Παπαδόπουλος Κ., Τσενικλής.
ΓΑΣ Σβορώνου (Νίκος Θεοδοσιάδης): Χάμος, Χατζηθεοδωρίδης, Βούλγαρης, Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Κόλα (90′ Δημηνάς), Μυστρίδης, Κυπαρίσσης, Μακράκης (75′ Ναρίνογλου), Σιδηρόπουλος (64′ Ξυδούς), Αλεξίου (90′ Μυρωτής).
Στον πάγκο: Κούζας, Σκαμπαρδώνης, Μάλα, Φωκαΐδης, Τζώτζος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This