Επιλογή Σελίδας

Μία αμφίρροπη αναμέτρηση διεξήχθη στο γήπεδο της Ανδρομάχης για το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας μεταξύ της Ελπίς Ανδρομάχης και τον Εθνικό Κατερίνης.
Οι δύο αντίπαλες ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς στο ισόπαλο παιχνίδι χωρίς τέρματα 0-0, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής.
Με αυτό το αποτέλεσμα, ο Εθνικός Κατερίνης, των Σάκη Παντελιάδη και Γιώργου Τριανταφύλλου, έφτασε τους 28 βαθμούς, υποχώρησε όμως μία θέση στον βαθμολογικό πίνακα (5η θέση), όπως και η Ελπίς Ανδρομάχης, του Βαγγέλη Τσιαμπέρα, η οποία με 27 βαθμούς βρέθηκε στην 7η θέση του πίνακα και έξω από την προνομοιούχο εξάδα για πρώτη φορά στη σεζόν, καθώς υστερεί στην ισοβαθμία με τον Απόλλων Ράχης, δύο στροφές πρίν το φινάλε της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.
 
Οι κυριότερες φάσεις
Στο 10΄  σέντρα του Παντελιάδη από την αριστερή πτέρυγα, κεφαλιά του Ανδρονικίδη στο δεύτερο δοκάρι, η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 33΄  σε γύρισμα της μπάλας από δεξιά, το πλασέ του Κελέρογλου εντός περιοχής βρήκε την πλάτη του Γεμενετζίδη και πέρασε κόρνερ.
Στο 43΄  από την πάσα του Ταφραλή, το συρτό σουτ πλασέ του Μαγιώνα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Αφατζάνη άουτ.
Στο 63΄  κόρνερ του Παντελιάδη, κεφαλιά του Λαζαρίδη από θέση βολής, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Μπαμπαΐτη άουτ.
Στο 82΄  σέντρα φάουλ του Παντελιάδη, κεφαλιά του Παπαθανασίου απέκρουσε ο Μπαμπαΐτης και σε δεύτερο χρόνο ο Γεμενετζίδης με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε καθώς ο σκόρερ υποδείχθηκε οφ σάϊντ.
Στο 86΄  ο Ανδρονικίδης με πλασέ δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπαμπαΐτη ο οποίος με τα ακροδάχτυλα και την βοήθεια του αριστερού δοκαριού παραχώρησε την μπάλα κόρνερ.
Στο 89΄  σουτ του Γκουνέλα από το όριο της περιοχής, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
Στο 90΄  σουτ φάουλ του Γεωργιάδη από καλή θέση, μπλόκαρε ο Αφατζάνης.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ.  Τάσος Ασλανίδης με βοηθούς τους κ.κ.  Θωμά Καλορογιάννη,  Βασίλη Χαλκίδη.
 
Οι συνθέσεις των ομάδων
 
Ελπίς Ανδρομάχης: Μπαμπαΐτης,  Παπαζήσης,  Κουκάρας,  Γεωργιάδης,  Κουϊμτζίδης (46΄  Λάμο Ορ.),  Κελέρογλου,  Παμλίδης (60΄  Γκουνέλας),  Ταφραλής,  Μαγιώνας,  Μπούσιος,  Τζήκας.
Εθνικός Κατερίνης: Αφατζάνης,  Λαζαρίδης,  Βαλτασάρης,  Νικολαΐδης,  Θωμαΐδης,  Γεμενετζίδης,  Σοφιανίδης (80΄  Αδαμίδης),  Αναγνωστούδης (64΄  Παπαθανασίου),  Μυστρίδης  Δ. (85΄  Μάνης  Σπ.),  Ανδρονικίδης,  Παντελιάδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This