Επιλογή Σελίδας

Για τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού στα ημιτελικά του πρωταθλήματος μίλησε ο παίκτης του Δικεφάλου, Θόδωρος Βουλκίδης, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

«Έσπασε το ρόδι. Έπρεπε να γίνει και είναι σημαντικό που έγινε τώρα. Έχουμε παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. Η αλήθεια είναι ότι είμαστε στα καλύτερα μας για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Είχαμε θέματα στην αρχή αλλά τώρα η ομάδα είναι στο πικ της απόδοσης της και θα το αποδείξουμε στο γήπεδο. Δεν βγάλαμε φόβο χθες. Ήμασταν αποφασισμένοι ότι πρέπει να κερδίσουμε. Όποιος και αν έπαιζε, θα κερδίζαμε. Το σημαντικότερο είναι η παρουσία του κόσμου. Θα τους χρειαστούμε και στη συνέχεια» είπε αρχικά.

Για το κύπελλο: «Ο ΠΑΟΚ με το Κύπελλο έχει μια ιδιαίτερη σχέση και θα μπούμε ως φαβορί».

Αν μπορούν να γίνουν βελτιώσεις: «Πάντα υπάρχουν που μπορούμε να βελτιώσουμε. Το πιο σημαντικό είναι να μπαίνουμε αποφασισμένοι και να τα δίνουμε όλα. Το κλίμα είναι πολύ καλό και έχουμε ψυχολογική υγεία».

Τον Παναθηναϊκό και την παρουσία του Κόβαρ: «Φαινόταν νευρικοί. Έπαιξε ρόλο ο αποκλεισμός από το Ευρωπαϊκό. Όταν έχεις πάρει το παιχνίδι μέσα στο Ρέντη και ο Ολυμπιακός τα γυρνάει όλα και σε κερδίζει, σίγουρα πέφτει η ψυχολογία σου. Σίγουρα θα αλλάξει τις ισορροπίες η παρουσία του Κόβαρ και το έχει αποδείξει. Αν κάνουμε καλά το παιχνίδι μας, θα κερδίσουμε έστω και δύσκολα».

Τη νέα προσθήκη: «Σίγουρα έχει βοηθήσει την ομάδα και δείχνει ότι βοηθάει την ομάδα στο μπλοκ και στο σερβις».

Τον κόσμο: «Η νίκη είναι αφιερωμένη στο κόσμο και κάθε νίκη του είναι αφιερωμένη. Του αξίζει. Είναι σημαντικό να βλέπουμε τον κόσμο εκεί. Όσο είναι δίπλα μας, δεν φοβόμαστε τίποτα. Είναι παιδικό όνειρο να παίζουμε σε ένα γεμάτο Παλατάκι».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This