Επιλογή Σελίδας

Για την Εθνική Ομάδα και τα πολλά 10άρια στις κλήσεις του Γκουστόβο Πογιέτ μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Λάκης Παπαϊωάννου, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο». 

Για τις επιλογές των 10αριών: «Είναι ευχάριστος πονοκέφαλος για τον προπονητή. Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες και είναι ενθαρρυντικό. Είναι σημαντικό να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και θα έρθουν και τα αποτελέσματα».

Το στυλ της Εθνικής:  «Είναι σημαντικό όταν υπάρχει ανταγωνισμός για μια θέση, γίνονται ανταγωνιστικοί και οι παίκτες. Δεν θα πάρει κανείς την ομάδα πίσω».

Τη συνύπαρξη Μπακασέτα – Φορτούνη – Κωνσταντέλια: «Τον Κωνσταντέλια τον κάλεσε πρώτη φορά και χρειάζεται χρόνο. Σιγά σιγά θα μπει. Όλα τα μεγάλα ονόματα αρχίζουν από τον πάγκο. Ο καλύτερος μας παίκτης είναι ο Φορτούνης και έχει θέση στην ενδεκάδα. Μπορεί να συνυπάρξει μαζί με τον Μπακασέτα».

Την έδρα της Εθνικής: «Όταν έπαιζε η Εθνική στη Θεσσαλονίκη δεν είχε υποστήριξη; Πόσο καιρό έχει να παίξει στη Θεσσαλονίκη η Εθνική; Άλλο να παίζεις στο ΟΑΚΑ και άλλο στην Τούμπα, στο Χαριλάου και στο Καυτανζόγλειο. Καλή έδρα η OPAP ARENA».

Πηγή: Metrosport

Pin It on Pinterest

Shares
Share This