Επιλογή Σελίδας

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου του ΓΑΣ Σβορώνου στα γραφεία του συλλόγου στο «Λάζαρος
Ξανθόπουλος».

Ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Θεοδοσιάδης ανέλυσε το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην πρωτοπόρο Κοζάνη στο οποίο ο ΓΑΣ κέρδισε το βαθμό της ισοπαλίας, αναφέρθηκε στο επικείμενο τοπικό ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον Πιερικό και στην κούρσα της παραμονής με έξι πλέον αγώνες να μένουν για το φινάλε και τέλος εξήγησε πως βίωσε το προηγούμενο παιχνίδι από την κερκίδα όντας τιμωρημένος, δίνοντας παράλληλα συγχαρητήρια στους συνεργάτες του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Θεοδοσιάδης:

“Καλησπέρα. Τελείωσε μία πολύ δύσκολη και απαιτητική εβδομάδα για εμάς με τρία παιχνίδια. Μια εβδομάδα επίσης πάρα πολύ δύσκολη όσον αφορά και με τον ανταγωνισμό που είχαμε να αντιμετωπίσουμε σε σχέση με τη δυναμικότητα των αντιπάλων αλλά και το κίνητρο που είχαν οι συγκεκριμένες ομάδες για τα συγκεκριμένα παιχνίδια. Τελειώσαμε την εβδομάδα αυτή με το πιο δύσκολο παιχνίδι αντιμετωπίζοντας την ομάδα της Κοζάνης που δίκαια βγήκε πρωταθλήτρια. Καταλαβαίνετε ότι είχαμε ένα πάρα πολύ δύσκολο έργο προερχόμενοι από μία ήττα στο Νέο Κεραμίδι. Το έργο μας έγινε ακόμη πιο δύσκολο, για αυτό σας είπα επειδή μιλάμε για ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, αυτοί οι παίκτες αναγκάστηκαν να παίξουν σε μία εβδομάδα τρία παιχνίδια με μεγάλη επιβάρυνση και βαθμό δυσκολίας.

Και εμείς είχαμε προβλήματα σημαντικά ώστε να αντιμετωπίσουμε μία πάρα πολύ καλή και ποιοτική ομάδα. Και μιλάω για τον Καραγκούνη, το Λαγδάρη, το Μυστρίδη ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες, τον Κυρτέγο ο οποίος υπέστη κάταγμα στο χέρι και τον Μακράκη ο οποίος είχε κάποια προβλήματα στον προσαγωγό. Οπότε καταλαβαίνετε πόσο πιο δύσκολο έγινε το έργο μας, αν και εγώ επειδή κατά καιρούς το χω δηλώσει, όποιος παίκτης και να λείψει δεν έχω κανένα πρόβλημα. Γιατί τα παιδιά που έρχονται να τους αντικαταστήσουν είναι και αυτά έτοιμα και αυτό αποδείχθηκε και στο παιχνίδι της Κυριακής απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα.

Μόνο συγχαρητήρια και μόνο καλά λόγια μπορώ να πω για τους ποδοσφαιριστές μου. Δουλέψανε το παιχνίδι πάρα πολύ, ήταν άψογοι απέναντι στο τακτικό πλάνο και τη στρατηγική που είχαμε επιλέξει για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Και νομίζω ότι το τελικό αποτέλεσμα εμένα προσωπικά που το είδα το παιχνίδι και από πιο ψηλά γιατί όντας τιμωρημένος ήμουν στην κερκίδα, από πάνω βλέπεις ακόμα καλύτερα, νομίζω ότι μου αφήνει μία πικρή γεύση η ισοπαλία.

Το λέω αυτό γιατί κοιτάξαμε τον αντίπαλο στα μάτια, δεν τον αφήσαμε σε καμία περίπτωση να κάνει το παιχνίδι του, εν αντιθέσει εμείς είχαμε πάρα πολύ καλή συμπεριφορά και αμυντικά και επιθετικά. Το θέμα για εμάς ήταν πάλι, μιλάω για το πρώτο ημίχρονο, ενώ δημιουργήσαμε τρεις-τέσσερις πολύ καλές προϋποθέσεις με υπεραριθμία απέναντι στον αντίπαλο, δυστυχώς εκεί μας έλειπε μία ποιοτική σκέψη, μια ποιοτική πάσα για να κάνουμε το γκολ και να μεταφέρουμε το πρόβλημα στον αντίπαλο.

Το ίδιο σκηνικό ήταν και στο δεύτερο ημίχρονο. Χάσαμε την κλασική ευκαιρία με τον Αλεξίου, μια πραγματικά απίστευτη ευκαιρία που την έβγαλε ο αντίπαλος τερματοφύλακας και κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, στη μοναδική αδράνεια που κάναμε δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ από έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή. Νομίζω ότι ο Κανούλας άμα βρεθεί σε τέτοια θέση δύσκολα θα αστοχήσει και ενώ εμείς το είχαμε επισημάνει, δε λειτουργήσαμε σωστά στη συγκεκριμένη φάση, αλλά αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν.

Το θετικό για μένα είναι ότι αντιδράσαμε και καταφέραμε και ισοφαρίσαμε και γενικά είχαμε μία πάρα πολύ ωραία εικόνα ασχέτως από όλα αυτά τα προβλήματα που σας είπα πριν. Για μένα αυτό είναι που μου δίνει χαρά, είδα παιδιά που δεν είχανε συμμετοχή στο προηγούμενο παιχνίδι και δείξανε ότι και αυτοί αξίζουν να έχουν μία θέση στην ενδεκάδα. Κρατάμε το βαθμό που είναι πολύτιμος, απέναντι σε μία ομάδα που δίκαια είναι πρωταθλήτρια και για μένα δεν έχει αντίπαλο φέτος στον όμιλο.

Συνεχίζουμε, φτάνουμε προς το τέλος, έχουν μείνει έξι αγωνιστικές. Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση, να μην υπάρχει χαλαρότητα γιατί καταλαβαίνετε όταν φτάνεις προς το τέλος οι ποδοσφαιριστές, επειδή πέρασα από αυτό το στάδιο, δείχνουν σημάδια χαλάρωσης. Νομίζω ότι εμείς ευτυχώς δεν το έχουμε κάνει αυτό και δεν θα το κάνουμε.

Ακολουθεί ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μία πάρα πολύ καλή ομάδα όπως ο Πιερικός, μια ομάδα η οποία τις τελευταίες αγωνιστικές με τα αποτελέσματα που παίρνει σημαίνει ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία και προετοιμαζόμαστε ώστε να είμαστε έτοιμοι να πάρουμε τους τρεις πόντους που πλέον για εμάς από εδώ και πέρα σε κάθε παιχνίδι είναι πολύτιμοι. Γιατί σας είπα ότι αν μου το ρωτούσατε πριν τέσσερις με πέντε αγωνιστικές, κανείς δεν περίμενε ότι ο Εδεσσαϊκός θα κάνει στα τελευταία 7 παιχνίδια, 6 νίκες. Ενώ είχε πάρει 8 πόντους σε 13 αγωνιστικές, έχει πάρει αυτή τη στιγμή 18 σε 7 αγωνιστικές. Οπότε καταλαβαίνετε ότι δεν υπάρχει εφησυχασμός, να μαζέψουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται τους βαθμούς ώστε να εξασφαλίσουμε την παραμονή και από κει και πέρα να δούμε με περισσότερη άνεση και ηρεμία τα επόμενα παιχνίδια”.

Σε ερώτηση για το πώς βίωσε το παιχνίδι με την Κοζάνη για πρώτη φορά από την κερκίδα και όχι από την άκρη του πάγκου:

“Η αλήθεια είναι πως επειδή δε μου είχε ξανατύχει αυτό και πρώτη φορά το βίωσα, είναι πάρα πολύ δύσκολο. Δηλαδή χίλιες φορές να είμαι στον πάγκο παρά στην κερκίδα και υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δε θα ξανασυμβεί. Γιατί πραγματικά έχει πολύ περισσότερο άγχος, μπορεί να βλέπεις κάποια πράγματα καλύτερα αλλά όταν είσαι ανάμεσα στους θεατές καταλαβαίνεις ότι αφουγκράζεσαι και την άποψη του κόσμου, το πάθος του, τις φωνές του και σου μεταδίδει λίγο το άγχος. Δε μπορούσα να ταυτιστώ με αυτή την κατάσταση και αισθανόμουν πολύ περίεργα αλλά έτσι έπρεπε να γίνει. Εγώ θα δώσω συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου που πραγματικά κάνανε πάρα πολύ καλή δουλειά και τους ευχαριστώ για αυτό”.

Σε ερώτηση για το αν πιστεύει ότι η παραμονή θα παιχτεί ανάμεσα στις ομάδες του Εδεσσαϊκού, της Καστοριάς και του ΠΑΟΚ Κρηστώνης:

“Εγώ νομίζω πως όλες οι ομάδες από τον Πιερικό και τη Χανιώτη και κάτω, όλες είναι μέσα στο παιχνίδι. 30 βαθμούς έχει το Αγγελοχώρι, 30 το Κεραμίδι, 29 εμείς, όλες αυτές οι ομάδες, η Καστοριά, η Ελασσόνα, ο Εδεσσαϊκός, η Κρηστώνη, όλες έχουν ελπίδες. Είναι 6 παιχνίδια και 18 βαθμοί, είναι πολλοί οι βαθμοί, οπότε καταλαβαίνετε ότι θέλει αυτοσυγκέντρωση, πολύ σοβαρότητα για να μη βρεθούνε κάποιες ομάδες προ εκπλήξεως”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This