Επιλογή Σελίδας

Του Δημήτρη Μπίζα

Η McLaren πήρε την απόφαση να αναδιοργανώσει πλήρως το τεχνικό επιτελείο της.

Επέλεξε πλέον να «σπάσει» τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή σε τρία πρόσωπο: τον Πίτερ Προδρόμου, τον Neil Houldey, και τον David Sanchez, που μετά το 2012 επιστρέφει στο Woking.

Ο Προδρόμου θα είναι υπεύθυνος για την αεροδυναμική, ο Houldey για τη μηχανική και τον σχεδιασμό, κι ο Sanchez για το concept και την απόδοση του μονοθέσιου.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο James Key, που κατείχε μόνος τον ρόλο του τεχνικού επικεφαλής, έχει αποχωρήσει από την ομάδα, με τον Sanchez να αναλαμβάνει καθήκοντα τον Ιανουάριο του 2024.

Παράλληλα, η McLaren τονίζει πως βρίσκεται σε διαδικασία ενδυνάμωσης του τεχνικού της τμήματος, με την πρόσληψη νέων προσώπων, καθώς ετοιμάζεται να θέσει σε λειτουργία τη νέα της αεροδυναμική σήραγγα τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους.

Ο Γάλλος δήλωσε:

«Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην ομάδα στο Woking και ανυπομονώ να δουλέψω μαζί με τον Peter και τον Neil και την υπόλοιπη ομάδα για να πετύχουμε τους στόχους απόδοσης μας. Η McLaren είχε πάντα μια εξαιρετικά ταλαντούχα ομάδα ανθρώπων και παράλληλα με τις νέες αναβαθμίσεις υποδομής που έρχονται online φέτος, έχουμε μπροστά μας μια συναρπαστική προοπτική στην οποία χαίρομαι που είμαι μέρος».

Πηγή: Car & Driver

Pin It on Pinterest

Shares
Share This