Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον Δία Δίου και την Αναγέννηση Κολινδρού, για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Τα “τσακάλια” δε μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν το ρεπό του Αιγινιακού και πλησίασαν στους 6 βαθμούς τους Αιγινιώτες (51-57) ενώ πλέον μόνος στη 2η θέση είναι ο Βατανιακός με 53 βαθμούς.

Ο Δίας έφτασε τους 35 βαθμούς και θα τερματίσει στην 5η ή 6η θέση, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά τη συμμετοχή του στα πλέι οφ.

Η ομάδα του Ηλία Μποταΐτη που από το 41′ αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Ν. Θυμιόπουλου άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ του Παγωνίδη στο 69′.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο τελικό 1-1 με πέναλτι του Χ. Καραθάνου. Δείτε τη φάση του πέναλτι εδώ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μέγας με βοηθούς τους Μπατσαρά και Λέφα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Δίας Δίου (Παναγιώτης Σαρπότας): Γκεβρέκης, Πεΐδης (90’+3′ Λαφατζής), Ζώβληκας, Βούλγαρης, Αλεξανδρίδης (83′ Κουντούρης), Σιαμάγκας, Μότσιας, Καραθάνος Χ., Καλαμπάκας, Παγωνίδης, Μανίκας (19′ Καλουσίδης).

Αναγέννηση Κολινδρού (Ηλίας Μποταΐτης): Τόλιος, Dyrmishi (53′ Πατατούκας), Θυμιόπουλος Δ., Γκαράτζιας, Κούκλας, Θυμιόπουλος Ν., Πρασσάς, Μπουρανής, Ματζουράκης, Καμπερίδης, Γλυκός (53′ Βαρνάς – 80′ Κομψελίδης – 83′ Καρέκλας).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This