Επιλογή Σελίδας

Σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας πέτυχε ο Θερμαϊκός Κορινού που επιβλήθηκε εκτός έδρας με 1-0 του Καλλιθεακού Καλλιθέας, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής.

Οι Κορινιώτες έφτασαν τους 13 βαθμούς και πλέον θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στην κατηγορία στα πλέι άουτ καθώς απέφυγαν οριστικά την τελευταία θέση. Πάντως, θα μπουν στα πλέι άουτ με μειονέκτημα καθώς απέχουν 5 βαθμούς από τον 11ο Αετό Καταλωνίων και 8 βαθμούς από τον 10ο Ατρόμητο.

Ο Καλλιθεακός έμεινε στους 30 βαθμούς και πλέον είναι στο -1 από την 6η ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης, την οποία πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε την τελευταία αγωνιστική για να πάρει τη θέση της στα πλέι οφ (αν οι Πόντιοι κερδίσουν τον πρωτοπόρο Αιγινιακό την επόμενη αγωνιστική τότε ο Καλλιθεακός τίθεται οριστικά εκτός εξάδας).

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε στο 51′ ο Μάντζιος, με το 0-1 να μην αλλάζει μέχρι το φινάλε.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αν. Ασλανίδης με βοηθούς τον Κουτσικανίδη και την Κορινιώτη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Καλλιθεακός Καλλιθέας (Παναγιώτης Κυπαρίσσης): Σεμιτσίδης, Χάζμα (75′ Αμβροσιάδης), Μπιτσάνης, Μπαμπέτας Κ., Μπαμπέτας Ε., Ζύμερι (67′ Μαυρόπουλος), Καραμανώλας, Παπαδόπουλος Δ., Σιδηρόπουλος, Πιατίδης, Παπαδόπουλος Ι..

Θερμαϊκός Κορινού (Κώστας Τσέργας): Σαλκάμης, Κυραϊλίδης, Αντωνιάδης Α. (18′ Γούτσιος), Σπανός, Κατσούλης Β. (85′ Κουλουκουργιώτης), Χνούδας, Μάντζιος (78′ Μητσιόπουλος), Κατσούλης Α., Ορφανίδης, Αντωνιάδης Ν., Αλχαζίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This