Επιλογή Σελίδας

Έφυγε με την ισοπαλία από το Σπλιτ ο ΝΟ Βουλιαγμένης (10-10) θα μπορούσε όμως κάλλιστα να επιστρέψει στη βάση του με το μεγάλο διπλό. Το προσπάθησε σε όλο το παιχνίδι, βρέθηκε αρκετές φορές σε θέση οδηγού, είχε την τελευταία ευκαιρία στα χέρια του αλλά ο Στάθης Καλογερόπουλος στα 4 δευτερόλεπτα από τη λήξη δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης μετά τις 10 πρώτες αγωνιστικές στον α’ όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, βρίσκεται στην 4η θέση με 14 βαθμούς, η Γιαντράν που τον ακολουθεί έχει 11. Μεγάλη η μάχη για την κατάληψη του προνομιούχου εισιτηρίου σε μια αγωνιστική που η Ραντνίτσκι έχασε στη Τιφλίδα 13-8 και έμεινε στους 9 βαθμούς. Την 11η αγωνιστική ο ΝΟΒ (5/4) υποδέχεται την δεύτερη Προ Ρέκο, η Γιαντράν ταξιδεύει στη Τιφλίδα.

Οκτάλεπτα: 3-1, 2-5, 4-2, 1-2.

Δείτε αναλυτικά τη διακύμανση ΕΔΩ.

Γιαντράν Σπλιτ (Τζούρο Μαρέλγια): Μάρτσελιτς, Μπούριτς, Μάρινιτς Κράγκιτς 4, Τσάγαλι 1, Μπούτιτς 1, Πέικοβιτς, Μπούκιτς 2, Ζόβιτς, Τομάσοβιτς, Ντόμπουντ 1, Σέτκα, Ντούζεβιτς 1, Άνιτς.

ΝΟ Βουλιαγμένης (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος 2,, Καστρινάκης, Καλογερόπουλος 1, Τρούλος 1, Νικολαΐδης 2, Αλμύρας, Γούντχεντ 1, Αλαφραγκής, Καπότσης 1, Κουρούβανης 1, Φάρμερ 1, Ανδρεάδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This