Επιλογή Σελίδας

Του Νικήτα Καβουκλή

Το NBA JAM: Legends On Fire Edition είναι ένα νέο mod που αλλάζει τελείως το κλασσικό παιχνίδι. Προσθέτει νέα rosters, νέες εμφανίσεις, νέους παίκτες, νέα σήματα ομάδων, νέα γήπεδα, νέα sneakers, αυθεντικά accessories και πολλά άλλα. Επίσης θα βρείτε ένα νέο campaign, με το “road trip” του αρχικού παιχνιδιού να έχει τροποποιηθεί και θα βιώσετε ιστορικές αναμετρήσεις σε αγώνες δύο εναντίον δύο.

Στο νέο roster υπάρχουν τέσσερεις ομάδες των Lakers, μία από τα 80s στην οποία μπορούν να μετέχουν οι Kareem, Magic, James Worthy και Vlade Divac, μία από τις αρχές των 00s με τους Shaq και Kobe, μια από τα τέλη των ’00 με τους Kobe και Pau Gasol, ενώ σε εκείνη του 2020 μετέχουν οι Lebron και Anthony Davis. Περιλαμβάνονται επίσης τρεις ομάδες των Bulls, με τους Jordan και Pippen από τα τέλη ττων ’80s, με τους Jordan και Pippen από τα ’90s και μια σύγχρονη με το δίδυμο Derrick Rose και Joakim Noah.

Το NBA JAM: Legends On Fire Edition βασίστηκε στην έκδοση του παιχνιδιού για το PS3 και μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

Πηγή: Enternity

Pin It on Pinterest

Shares
Share This