Επιλογή Σελίδας

Πολλοί παίκτες έχουν την ικανότητα να κάνουν συντήρηση κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού, ώστε να μπορούν να βγάλουν και τα 90 του λεπτά χωρίς κάποιο πρόβλημα, ωστόσο αυτό που συμβαίνει με τον Λάζαρο Γελαδάρη είναι απίστευτο.
 
Ο δεξιός οπισθοφύλακας του Γιούχτα όχι μόνο αγωνίζεται σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας του ως βασικός, αλλά έχει καταφέρει να βγάλει 20/20 ενενηντάλεπτα την σεζόν που διανύουμε.
Η εξαιρετική του φυσική κατάσταση, του το έχει επιτρέψει αυτό, αφού κακά τα ψέματα η κατάσταση στους αγωνιστικούς χώρους στα περισσότερα γήπεδα του πρωταθλήματος δεν είναι η καλύτερη δυνατή, αλλά και το γεγονός ότι ο προπονητής του, Νίκος Σουργιάς δεν έχει κανένα παράπονο από εκείνον.
Η συνέπεια στο τακτικό κομμάτι αλλά και η διορατικότητα του, είναι στοιχεία που σπανίζουν σε αυτές τις κατηγορίες, με τον ικανό τεχνικό να απολαμβάνει την συνεργασία τους και τον ίδιο να δίνει τα πάντα για εκείνον και την ομάδα του εντός των τεσσάρων γραμμών, τρέχοντας ακόμη και… μετά το τέλος του αγώνα.
Το σίγουρο είναι ότι αν συνεχίσει θα μπορέσει να κάνει και το 26/26, αγωνιζόμενος σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, μιας και ο αριθμός καρτών του, του επιτρέπει να επιτύχει κάτι τέτοιο.
Πηγή: primesport

Pin It on Pinterest

Shares
Share This