Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο 2-2 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον Ατρόμητο Κατερίνης και τον Αετό Καταλωνίων για τη 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο του Μυλαύλακου.

Οι δύο ομάδες παρέμειναν στη 10η και 11η θέση φτάνοντας ο Ατρόμητος τους 20 βαθμούς και ο Αετός τους 15, αυξάνοντας κατά έναν βαθμό τη διαφορά τους από τον προτελευταίο Θερμαϊκό Κορινού που έχει 10 και τον ουραγό Αχιλλέα Νεοκαισάρειας που έχει 5.

Ο Περγκεγάι στο 22′ άνοιξε το σκορ για τον Ατρόμητο Κατερίνης, ο οποίος πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων χάρη σε γκολ του Χρυσόπουλου στο 33′.

Ο Καραγκούνης στο 44′ μείωσε σε 2-1 για τον Αετό, αποτέλεσμα με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα των Καταλωνίων χάρισε με δεύτερο προσωπικό γκολ ο Καραγκούνης στο 85′, “γράφοντας” το τελικό 2-2.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αν. Ασλανίδης με βοηθούς τους Ντασιόπουλο και Αμανατίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ατρόμητος Κατερίνης:
Ρετσίδης, Σατσίδης, Ζαγγελίδης, Χαλκίδης, Κωνσταντινίδης, Παναγιωτίδης Γ., Νταμπαλάκης, Περγκεγκάι (61’ Χέρας), Παναγιωτίδης Α., Χρυσόπουλος (90’ Ζησημόπουλος), Μιχαηλίδης.

Αετός Καταλωνίων: Κουκουστρίκας, Πουτσίκης (80’ Πλιάκας), Κουτσιαρής (68’ Δουλαλάς), Φωτόπουλος, Μούστα, Βανασάς, Καραγκούνης, Νταμπαλάκης, Κατσαντώνης, Πάγια, Πότσι.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This