Επιλογή Σελίδας

Με 2-0 κέρδισε την Ακαδημία Πλαταμώνα η Αναγέννηση Κολινδρού σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο “Ηλίας Δούλιας” για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας και εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία του πρωτοπόρου Αιγινιακού στην Καλλιθέα, μειώνοντας την απόσταση από την κορυφή.

Τα “τσακάλια” έφτασαν τους 50 βαθμούς όσους έχει και ο Βατανιακούς με αμφότερες τις ομάδες να πλησιάζουν τους Αιγινιώτες στους 7 βαθμούς, έχοντας μάλιστα τη δυνατότητα να μειώσουν ακόμη περισσότερο τη διαφορά, καθώς η ομάδα του Αιγινίου δεν έχει κάνει ακόμη το ρεπό της στο β’ γύρο.

Η Ακαδημία παραμένει στην 4η θέση του πίνακα με 42 βαθμούς, 8 βαθμούς πίσω από τους σημερινούς της αντιπάλους και τον Βατανιακό και 8 βαθμούς μπροστά από τον 5ο Δία Δίου.

Μόλις στο 2′ ο Ν. Θυμιόπουλος άνοιξε το σκορ για τους Κολινδρινούς.

Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 57′ ο Ματζουράκης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιαμούζης με βοηθούς τους Χατζηγιάννη και Σταφίδα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αναγέννηση Κολινδρού (Ηλίας Μποταΐτης): Τόλιος, Τσιάμης, Θυμιόπουλος Δ., Γκαράτζιας, Dyrmyshi (46′ Πατατούκας, Θυμιόπουλος Ν., Πρασσάς, Μπουρανής, Ματζουράκης (89′ Κομψελίδης), Καμπερίδης, Παναγιωτίδης (81′ Πάσχος).

Ακαδημία Πλαταμώνα (Γιάννης Κωνσταντινίδης): Κούσιας, Μπατζέλας (46′ Ζιάκας), Θεοδοσιάδης, Σκαμαγκάς, Μήτρας, Κατσαρός, Χατζηλαδάς (74′ Μανώλας), Κατέλας Ν., Κατέλας Δ., Κύριλλος (69′ Σιώκας), Παυλίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This