Επιλογή Σελίδας

Σημαντική νίκη με 3-1 επί του Ταύρου Ελάφου πέτυχε ο ΠΑΟ Κονταριώτισσας, σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο της Κονταριώτισσας το πρωί της Κυριακής, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα της Κονταριώτισσας στο ντεμπούτο του Στέφανου Ταβουκτσή στον πάγκο έφτασαν στην επικράτηση και “έπιασαν” στην 5η θέση τον ΠΑΟ Κάτω Μηλιάς, αυξάνοντας τη διαφορά τους από τον 7ο Ατρόμητο Κατερίνης Β’ σε 8 βαθμούς.

Ο Ταύρος έμεινε στους 34 βαθμούς υποχωρώντας στην 5η θέση του πίνακα.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 18′ με γκολ του Σαφέτη.

Στο 42′ ο Κουλιανόπουλος “έγραψε” το 2-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Η ομάδα του Ταύρου μείωσε σε 2-1 χάρη σε γκολ του Μποστανίτη στο 51′.

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 63′ ο Κουλιανόπουλος με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι.

Ο Ταύρος Ελάφου από το 85′ και μέχρι το τέλος του αγώνα αγωνίστηκε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Παπαδόπουλου με δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα (είχε δει την πρώτη κίτρινη κάρτα στο 73′).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ντασιόπουλος με βοηθούς τους Κωτούλα και Γιαννακίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΟ Κονταριώτισσας:
Ευαγγελόπουλος, Κουλιανόπουλος, Κόκκινος, Τζήκας, Σταλίκας Ν., Μικελέφι, Σταλίκας Σ. (53’ Καραθάνος – 78’ Λυρόπουλος), Σαφέτης, Τρικαλόπουλος (67’ Νάτσιος), Μπαμπαγεωργόπουλος (78’ Σταλίκας Α.), Κουλιανόπουλος.

Ταύρος Ελάφου: Καλιώρας, Συρόπουλος, Παπαδόπουλος, Λιανός (45’ Μποστανίτης), Τριανταφύλλου (45’ Μπανάβας), Ζαμαντζάς Α., Ζαμαντζάς Π. (89’ Τσιγκαρόπουλος), Τσαπράνης, Καραγκούνης (76’ Δημητρίου), Τσάτσος, Φακίτσας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This