Επιλογή Σελίδας

Τη γκέλα του πρωτοπόρου Αιγινιακού στην Καλλιθέα εκμεταλλεύτηκε ο Βατανιακός και κερδίζοντας εκτός έδρας την ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012 μείωσε την απόσταση από την κορυφλη σε 7 βαθμούς, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Γιώργου Ποτουρίδη έφτασε τους 50 βαθμούς όσους έχει και η Αναγέννηση Κολινδρού έναντι 57 του Αιγινιακού που όμως δεν έχει κάνει ακόμη το ρεπό του στον β’ γύρο.

Οι Πόντιοι έμειναν στους 30 βαθμούς και πλέον ισοβαθμούν με τον 6ο Καλλιθεακό ο οποίος υπερτερεί στη μεταξύ τους ισοβαθμία έχοντας κερδίσει με 1-0 στο “Θεόδωρος Παπαδόπουλος” στον α’ γύρο. Οι δυο ομάδες θα κοντραριστούν ξανά στην 26η και τελευταία αγωνιστική. Ωστόσο, οι Καλλιθεάτες δεν έχουν κάνει το ρεπό τους.

Το 0-1 για τον Βατανιακό έκανε στο 29′ ο Μητράκας.

Οι φιλοξενούμενοι “σφράγισαν” το “τρίποντο” με γκολ του Λιόλιου στο 55′.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καλορογιάννης με βοηθούς τους Χαλκίδη και Μπατσαρά.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012 (Αστέριος Γιώτσας): Τσακνάκης, Σταθακόπουλος, Γιώτσας, Κυλώνης (Σεϊταρίδης Μ.), Μουρατίδης, Καζακλάρης (46′ Παπαγιάννης), Ανυφαντής (65′ Σεριακίδης), Κατσαμάγκας, Μανουσαρίδης, Κατσιούλης (46′ Σεϊταρίδης Α.), Καραφουλίδης.

Βατανιακός (Γιώργος Ποτουρίδης): Φιρινίδης, Πολυχρονιάδης, Δερμίσης, Παντζιάλας, Λιόλιος (85′ Σαμανίδης), Ανανιάδης, Δελαβερίδης (71′ Καλαϊτζίδης), Οικονόμου (71′ Καραμανώλας), Παρδάλης, Τσιώμης (85′ Ζώβληκας), Μητράκας (81′ Παπαδόπουλος).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This