Επιλογή Σελίδας

Έναν πολύτιμο βαθμό που τον φέρνει ακόμη πιο ποντά στην επίτευξη του στόχου της παραμονής στην κατηγορία πήρε ο ΓΑΣ Σβορώνου που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την πρωτοπόρο Κοζάνη, σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο “Λάζαρος Ξανθόπουλος” για την 20η αγωνιστική του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Σβορώνου βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 76′ από γκολ του Κανούλα όμως ο Μακράκης “απάντησε” στο 80′ διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Οι Σβορωνιώτες που αγωνίστηκαν χωρίς την καθοδήγηση του Νίκου Θεοδοσιάδη λόγω τιμωρίας αλλά και δίχως τους Μυστρίδη (τιμωρημένος) και Λαγδάρη (τραυματίας) κατόρθωσαν να κρατήσουν μακριά από τα καρέ τους τους φιλοξενούμενους στο α’ μέρος, με την Κοζάνη να ανοίγει το σκορ στην πρώτη τελική εντός εστίας με τον Κανούλα να κάνει το 0-1 στο 76′ με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Πάνου.

Προηγουμένως, ο Αλεξίου στο 73′ είχε χάσει ανεπανάληπτη ευκαιρία να βάλει την ομάδα του στη… θέση του οδηγού (απέκρουσε ο Καραγκιόζης το σουτ του φορ του Σβορώνου μέσα από τη μικρή περιοχή.

Παρά το “σοκ” του 0-1 ο ΓΑΣ δεν το έβαλε κάτω και “έψαξε” το γκολ, το οποίο τελικά ήλθε με πλασέ του Μακράκη στο 80′, ο οποίος αποδείχθηκε “χρυσή” αλλαγή, έχοντας περάσει στον αγώνα στο 67′.

Το 1-1 δεν άλλαξε στα εναπομείναντα λεπτά με τους μεν Κοζανίτες να φτάνουν τους 46 βαθμούς και να παραμένουν στο +12 από τον δεύτερο Πιερικό, τον δε ΓΑΣ Σβορώνου να φτάνει τους 29 βαθμούς και να είναι πλέον 6ος στον πίνακα, στο +3 από τον 9ο Εδεσσαϊκό και στο +6 από τον 10ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης ο οποίος είναι κάτω από την επικίνδυνη ζώνη.

Για τον ΓΑΣ Σβορώνου επόμενο παιχνίδι είναι αυτό με τον Πιερικό, την ερχόμενη Κυριακή, στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης.

Το “φιλμ” του αγώνα
15′ Σουτ του Σιδηρόπουλου λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα στην αγκαλιά του Καραγκιόζη.
48′ Σουτ του Κανούλα έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ.
73′ Μετά από εκτέλεση πλαγίου και κεφαλιά του Κυπαρίσση, ο Αλεξίου βρέθηκε σε θέση βολής μέσα από τη μικρή περιοχή αλλά το σουτ με το αριστερό που επιχείρησε έδιωξε με τα πόδια ο Καραγκιόζης, σε μια μεγάλη στιγμή από πλευράς γηπεδούχων.
76′ ΓΚΟΛ! 0-1: Μετά από σέντρα του Πάνου από δεξιά, ο Κανούλας με κεφαλιά στην “καρδιά” της άμυνας του ΓΑΣ Σβορώνου νίκησε τον Χάμο κάνοντας το 0-1.
80′ ΓΚΟΛ! 1-1: Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σιδηρόπουλου, ο Κωτσιόπουλος έκανε το τακουνάκι και ο Μακράκης με κοντινό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.
90’+5′ Γυριστό σουτ του Αποστολίδη από πλάγια θέση έπειτα από σέντρα των φιλοξενούμενων στο πίσω δοκάρι, η μπάλα έφυγε άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παπαδόπουλος με βοηθούς τους Κωνσταντινίδη και Μάτσια της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΓΑΣ Σβορώνου (Στέφανος Ζαλίκας): Χάμος, Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Βούλγαρης, Χατζηθεοδωρίδης, Κόλα (90’+1′ Δημηνάς), Μυρωτής, Σιδηρόπουλος (90’+1′ Ξυδούς), Ναρίνογλου (67′ Μακράκης), Κυπαρίσσης, Αλεξίου (90’+4′ Κυρτέγος).

Κοζάνη (Νίκος Μπαδήμας): Καραγκιόζης, Μπακάλης (75′ Παπαδόπουλος), Μαραγκός, Βοριαζίδης (75′ Λαμπόγλου), Πιρίτζαους (46′ Πάνος), Κούφας, Μπίντσης (66′ Νιάσε), Ψάλτης, Τσαπακίδης (81′ Τσώτσος), Αποστολίδης, Κανούλας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This