Επιλογή Σελίδας

Με έναν βαθμό στις “αποσκευές” του έφυγε από την Κοζάνη ο Πιερικός που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την ΑΕΠ Κοζάνης, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη προηγήθηκε στο 5′ με γκολ του Κατσαβάκη ο οποίος πήρε το ριμπάουντ από σουτ του Χ. Παπαδόπουλου στο δοκάρι και με κοντινό σουτ νίκησε τον Καλιαμπάκα.

Οι Κοζανίτες ισοφάρισαν σε 1-1 με γκολ του Βασίλτση στο 37′ έπειτα από σέντρα του Περντόμο.

Έτσι, ο Πιερικός έφτασε τους 34 βαθμούς και παρέμεινε στη 2η θέση και στο -12 από την πρωτοπόρο Κοζάνη, αυξάνοντας παράλληλα την απόστασή του από τον 3ο ΑΟ Χανιώτης σε 3 βαθμούς.

Οι Πόντιοι έφτασαν τους 22 βαθμούς και υποχώρησαν στην 11η θέση, απέχοντας πλέον 4 βαθμούς από την 8η και 9η θέση (ο χειρότερος 9ος των 2ου, 3ου, 4ου και 5ου ομίλου υποβιβάζεται).

Την ερχόμενη αγωνιστική ο Πιερικός υποδέχεται τον ΓΑΣ Σβορώνου.

Το “φιλμ” του αγώνα
3′ Μετά από σέντρα του Πατίλα ο Κουλούσιας έκανε το κοντινό σουτ όμως ο Μπαλάφας απέκρουσε.
5′ ΓΚΟΛ! 0-1: Ο Χ. Παπαδόπουλος από αριστερά έκανε τη συρτή σέντρα σουτ, η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι και ο Κατσαβάκης από κοντά την έσπρωξε στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για τον Πιερικό.
24′ Ατομική ενέργεια και σουτ του Χατζηκωνσταντίνου έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Καλιαμπάκας.
37′ ΓΚΟΛ! 1-1: Ο Περντόμο έγινε κάτοχος της μπάλας από αριστερά και μπήκε στην περιοχή τροφοδοτώντας τον Βασίλτση ο οποίος με πλασέ από κοντά ισοφάρισε σε 1-1.

55′ Σουτ του Πατίλα έξω από τη μεγάλη περιοχή του Πιερικού, η μπάλα έφυγε άουτ.
69′ Σουτ του Κατσαβάκη μέσα από την περιοχή των γηπεδούχων, ο Καλιαμπάκας μπλόκαρε.
79′ Ο Σάλα έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή του Πιερικού, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό της κατερινιώτικης ομάδας και έφυγε κόρνερ.
86′ Δυνατό σουτ του Τουλίκα μέσα από την περιοχή, απέκρουσε σωτήρια ο Καλιαμπάκας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πέτσας με βοηθούς τους Παπαγεωργόπουλο και Αλεξόπουλο της ΕΠΣ Τρικάλων.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕΠ Κοζάνης (Μαξιμιλιάνο Βιέρα): Καλιαμπάκας, Κιρκιλιανίδης, Λιάκος (46′ λ.τ. Λόπεζ), Μιγιένγκα, Κουλούσιας (83′ Δάλλης), Κουντούρης, Σάλλα, Πατήλας (65′ Ποσινακίδης), Λάντζιος (63′ Παπαζήσης), Περντόμο, Βασίλτσης (65′ Μιχαηλίδης).

Πιερικός (Γιώργος Καμπερίδης) Μπαλάφας, Χατζηκωνσταντίνου, Μακρίδης, Δεληγιάννης, Κυπαρίσσης, Κατσαβάκης (88′ Βήτος), Παπαδόπουλος (75′ Νικολαΐδης), Τουλίκας, Κραγιόπουλος, Μαυρίδης, Καλαϊτζής (82′ Στραβογιάννης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This