Επιλογή Σελίδας

Ο παίκτης της ΚουΠα Κιλκίς, Μπάμπης Ημερίδης, «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Γυρνώντας την Ελλάδα» με την Αθηνά Πατρινού και τον Ραφαήλ Αλαγά. Αναλυτικά είπε:

Για το κυριακάτικο (19/03) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Όλυμπο: «Η προετοιμασία έγινε μέσα στην εβδομάδα. Έχουμε επισημάνει τα σημεία που πρέπει να προσέξουμε. Πάνω απ’ όλα θα έχει μεγάλη σημασία η διάθεση, η όρεξη και το ποιος θα θέλει περισσότερο το παιχνίδι. Σίγουρα μάς ενδιαφέρει η νίκη πάνω απ’ όλα, με νίκη εξασφαλίζουμε τη 2η θέση. Βέβαια, το σενάριο τού να χάσουμε με κάτω από 7 πόντους μάς διασφαλίζει σε περίπτωση ισοβαθμίας μόνο με το Κορδελιό, γιατί υπάρχει κι ένα μικρό σενάριο της τελευταίας αγωνιστικής του Ιωνικού με τον Όλυμπο. Αν υπάρξει ήττα του Όλυμπου θα βρεθούμε πάλι στο ίδιο σενάριο με τώρα, στην τριπλή ισοβαθμία, όπου θα μετρήσουν οι διαφορές των μεταξύ μας αγώνων».

Για το αν κοιτούν τα… σενάρια των play-off: «Αν πούμε ότι δεν τα βλέπουμε και δεν τα σκεφτόμαστε αυτά τα πράγματα, θα πούμε ψέματα. Εννοείται ότι κοιτάμε την κάθε ισοβαθμία, όλες τις διαφορές, γιατί έτσι είναι το παιχνίδι».

Για τη φετινή πορεία της ΚούΠα Κιλκίς: «Ήταν μια πολύ καλή χρόνιά, με την παρθενική παρουσία της ομάδας στην κατηγορία. Παρά τα πολύ λίγα χρόνια της ιδρύσεώς της, κοντά στα 6 χρόνια, η ομάδα έχει σταθερά ανοδική και δημιουργική παρουσία στο χώρο του αθλητισμού. Οργανωθήκαμε αρκετά καλά, η διοίκηση έκανε πολύ καλές κινήσεις, κράτησε τον περσινό «κορμό» της ομάδας, με αποτέλεσμα να υπάρχει μια χημεία που βοήθησε πάρα πολύ στο να «δέσει» η ομάδα. Μαζί και με κάποιες προσθήκες που έγιναν φτιάχτηκε ένα σύνολο που είχε το αντίστοιχο αποτέλεσμα στην παρθενική του παρουσία στην κατηγορία».

Για το όραμα του συλλόγου: «Η ομάδα και η διοίκηση είναι πολύ ευχαριστημένοι με τη φετινή επιτυχία. Στόχος της ομάδας είναι να εδραιωθεί στο χώρο της Γ’ Εθνικής και τις εθνικές κατηγορίες, να ενταχθεί δηλαδή σταθερά σε υψηλό επίπεδο. Χρόνο με το χρόνο αυτό μπορεί να διαφέρει, ανάλογα με τις δυνατότητες που μπορεί να προκύψουν».

Για την ανταπόκριση απ’ τον κόσμο: «Στην αρχή ο κόσμος ήταν λιγοστός σε σχέση και με την περσινή πορεία πρωταθλητισμό που έκανε. Είναι γνωστό ότι οι επιτυχίες μιας ομάδας φέρνουν σιγά σιγά τον κόσμο στο γήπεδο κι έτσι έγινε κι εδώ, σιγά σιγά ο κόσμος το «αγκάλιασε» ακόμα περισσότερο, το αγάπησε και έρχεται περισσότερος στο γήπεδο. Και στην κοινωνία του Κιλκίς η ομάδα συζητιέται. Υπάρχει ένας σύλλογος που δίνει ενδιαφέρον στην τοπική κοινότητα».

Για το λόγο που παρέμεινε και φέτος στην ΚουΠα: «Το κλίμα ήταν πάρα πολύ καλό στην ομάδα και οι σχέσεις μεταξύ μας ήταν πάρα πολύ καλές, κάτι που αποτελεί ένα συν για να μείνει κάποιος παίκτης στην ομάδα. Επίσης και οι φιλοδοξίες που είχε η ομάδα, δεν ήταν μια απλή παρουσία στη Γ’ Εθνική, χωρίς δηλαδή να γίνει μια σοβαρή προσπάθεια. Αφού καθίσαμε και το συζητήσαμε το καλοκαίρι, συμφώνησα να συνεχίσω και για τη φετινή χρονιά. Η αγάπη για το άθλημα τα αφήνει και τα κερδίζει όλα ώστε να μπορέσω να συνεχίσω και να αγωνίζομαι ακόμα».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This