Επιλογή Σελίδας

Στο -3 από τον πρωτοπόρο Ερμή Εξοχής παρέμεινε η ΑΕ Περίστασης που κέρδισε εκτός έδρας τον Απόλλωνα Λιτοχώρου με 1-0, σε αναμέτρηση για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Στέφανου Ταβουκτσή που δεν έχει κάνει ακόμη το ρεπό της στον β’ γύρο έφτασε τους 38 βαθμούς έναντι 41 του Ερμή ενώ αύξησε τη διαφορά της από τον 3ο Γεωργάκη Ολύμπιο Λόφου σε 3 βαθμούς.

Οι Λιτοχωρίτες έμειναν στους 26 βαθμούς όσους έχει και η Ελπίς Ανδρομάχης (υστερούν στην ισοβαθμία) και είναι πλέον στην 6η θέση, έχοντας απόσταση 2 βαθμών από τον Απόλλωνα Ράχης που είναι 7ος με 24.

Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε στο 18′ ο Κουτσουμπέας με πλασέ έπειτα από σέντρα του Καραγκιοζίδη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αν. Ασλανίδης με βοηθούς τη Δ. Τσικλητάρη και τον Κουτσικανίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Απόλλων Λιτοχώρου (Σάκης Λιάγκας): Παπαθανασίου, Ντάτσι, Φούφι, Κολωνιάρης, Τροΐρης, Μάνος, Ζαχουδάνης Δ. (65′ Γκρίνιας), Κάκαλος, Κουκουνάρας, Μαύρος, Χούτας (85′ Ζαχουδάνης Ι.).

ΑΕ Περίστασης (Στέφανος Ταβουκτσής): Γαβριηλίδης, Μαχαιρίδης, Κουσουρής Π., Νίκου, Παπαδόπουλος, Αποστολίδης, Κουτσουμπέας (65′ Ευθυμιάδης), Καραγκιοζίδης (76′ Μυστρίδης), Χαρτοματζίδης (90′ Μπιζιώτας), Κουσουρής Σ. (90′ Κάλτσο), Παπαδημητρίου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This