Επιλογή Σελίδας

Εύκολο έργο απέναντι στην αδύναμη 25η Μαρτίου είχε ο Ερμής Εξοχής, επικρατώντας εκτός έδρας με 7-1, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Οι πρωτοπόροι του πίνακα έφτασαν τους 41 βαθμούς και διατηρήθηκαν στο +3 από τη 2η ΑΕ Περίστασης η οποία έχει 38 βαθμούς χωρίς όμως να έχει κάνει το ρεπό της.

Παράλληλα, ο Ερμής αύξησε την απόσταση από τον Γεωργάκη Ολύμπιο Λόφου σε 6 βαθμούς, αποκτώντας σαφές πλεονέκτημα εν όψει πλέι οφ.

Η 25η Μαρτίου περιμένει να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, με τη μοίρα της να είναι από πολύ καιρό προδιαγεγραμμένη καθώς έχει μόλις 1 βαθμό.

Το 0-1 έγινε στο 10′ από τον Γεωργαντά.

Μέσα σε επτά λεπτά οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα τριών τερμάτων, με τον Ευθυμιάδη να κάνει το 0-2 στο 32′ και τον Γεωργαντά με δεύτερο γκολ να γράφει το 0-3 στο 38′.

Η ομάδα της Εξοχής έφτασε στο 0-4 με γκολ του Εγγλέζου στο 48′.

Το 0-5 πέτυχε ο Κοσμίδης στο 54′.

Το 0-6 σημείωσε στο 74′ ο Δ. Βελώνης.

Η 25η Μαρτίου πέτυχε το γκολ της τιμής στο 80′ με τον Κωνσταντή να κάνει το 1-6.

Το τελικό 1-7 διαμόρφωσε στο 85′ ο Σάμπα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ραντάνι με βοηθούς τους Νίκολιτς και Σκούμπα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
25η Μαρτίου: Ξενιώτης, Σταυρίδης, Δέρης, Πιτσιλής, Χατζηχρήστου, Θωμά, Συμεωνίδης, Μπαλαμπάνης, Τσαουσίδης Δ.Μ., Κωνσταντής, Τσαουσίδης Π..

Ερμής Εξοχής: Αμβροσιάδης (54′ Δεληγιαννίδης Π.), Εγγλέζος, Σαρηγιαννίδης, Βελώνης Δ., Ευθυμιάδης, Μπαμπατζιάνης, Βελώνης Χ., Κοσμίδης (54′ Δεληγιαννίδης Χ.), Γεωργαντάς (46′ Χωλίδης), Σάμπα, Σαββίδης Χ..

Pin It on Pinterest

Shares
Share This