Επιλογή Σελίδας

Η Δόξα Λευκάδας ηττήθηκε στην παράταση με 84-94 από τον Έσπερο Λαμίας, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Λευκάδας, σε αγώνα για την 21η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β’ Εθνικής Κατηγορίας.

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι σαράντα πέντε λεπτών, ο Έσπερος Λαμίας κατόρθωσε να αλώσει την Λευκάδα και την έδρα της τοπικής Δόξας.

Μάλιστα, η ομάδα της Λαμίας έκανε την ίδια στιγμή και το 2/2 για φέτος κόντρα στην Δόξα της και ακόμα κι αν δεν την πετύχει τελικά στα Playoffs που έπονται σε μερικές εβδομάδες έδειξε τα δόντια της προς πάσα κατεύθυνση. Από την άλλη μεριά, οι γηπεδούχοι έχασαν ακόμα ένα ντέρμπι από μια ομάδα της πρώτης τριάδας με την υπόθεση ανόδου να δυσκολεύει αρκετά -αν και σε μια πιθανή σειρά με τον Βίκο η σειρά θα είναι στο 1-1 μεταξύ τους.

Αυτό είναι άλλωστε και το πλέον πιθανό σενάριο, καθότι αφενός η Δόξα δεν πρέπει να χάσει πάνω από τριάντα τρεις πόντους από τον Φίλιππο Βέροιας (εκτός έδρας) την τελευταία αγωνιστική για να καταλάβει την τέταρτη θέση και μαθηματικά και αφετέρου ο Έσπερος Λαμίας είναι πολύ δύσκολο να κερδίσει τον Βίκο Ιωαννίνων εντός έδρας με περισσότερους από τριάντα έναν πόντους για να καλύψει την ήττα του στον πρώτο αγώνα τους και το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Διαιτητές: Καρακάσης, Γεράνιος, Μακρόπουλος.

Δεκάλεπτα: 15-22, 35-39, 51-55, 75-75, 84-94.

ΑΕ Δόξα Λευκάδας (Καλαμπάκος): Μάνα, Χείλαρης 24 (3), Σταματέλος, Αργυρός, Βακουφτσής 5 (1), Ντόβας 7 (1), Τσιαβές 8 (2), Τσόλος 18, Μανάκας 10, Μάλφας, Βούγιοβιτς 12, Βαγενάς.

Έσπερος ΓΣ Λαμίας (Σοφογιάννης): Κυριακόπουλος 9 (1), Βαζούκης 11 (1), Κολοβός, Τζόρτζεβιτς 29 (1), Χατζηκυριακίδης 7 (1), Μπακέας, Αργύρης, Τεπετίδης, Πελεκούδας, Προδρόμου 18 (2), Παπαδάκης 13 (3), Μαντίκος 7 (2).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This