Επιλογή Σελίδας

Με στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, ο ΓΑΣ Σβορώνου υποδέχεται την πρωτοπόρο Κοζάνη το απόγευμα της Κυριακής, στο “Λάζαρος Ξανθόπουλος”, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη μπορεί να γνώρισε την πρώτη ήττα της μετά από 10 αγώνες, χάνοντας στο Νέο Κεραμιδί, ωστόσο άπαντες στο σβορωνιώτικο “στρατόπεδο” είναι πολύ ικανοποιημένοι από την απόδοσή τους που τους “οπλίζει” με αισιοδοξία εν όψει του δύσκολου αυριανού αγώνα απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει χάσει ως τώρα στο πρωτάθλημα.

Εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται ο Μυστρίδης που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες και ο Λαγδάρης που τραυματίστηκε στο προηγούμενο παιχνίδι ενώ θα λείψουν επίσης ο τραυματίας Καραγκούνης και ο νεαρός τερματοφύλακας Τζώτζος λόγω μαθητικών υποχρεώσεων.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι τερματοφύλακες Κούζας και Χάμος καθώς και οι Αλεξίου, Βούλγαρης, Δημηνάς, Δημητρίου, Ίτσιος, Κόλα, Κυπαρίσσης, Κυρτέγος, Κωτσιόπουλος, Μάλα, Μακράκης, Μυρωτής, Ναρίνογλου, Ξυδούς, Σιδηρόπουλος, Σκαμπαρδώνης, Φωκαΐδης, Χατζηθεοδωρίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This