Επιλογή Σελίδας

Του Δημήτρη Μπίζα

Ο Lewis Hamilton έχει συμβόλαιο με τη Mercedes ως και το τέλος του 2023, και ακόμα δεν έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για πιθανή επέκτασή του.

Έχει τονίσει πολλάκις πως θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στη Formula 1, και να το κάνει με τα «ασημί βέλη», όμως με την απόδοση της Mercedes πεσμένη τα τελευταία δύο χρόνια, αρκετά ερωτηματικά εγείρονται για το μέλλον του σε αυτήν.

Ο Toto Wolff δεν πτοείται και θεωρεί πως ο 7κις πρωταθλητής θα συνεχίσει μαζί τους, παρά τις φήμες:

«Δεν έχω ιδέα για το τι λέγεται στη silly season, ξέρω όμως σε τι φάση βρισκόμαστε με τον Lewis και τον George και τίποτα άλλο δεν έχει σημασία.

«Συζητάμε για το πότε και πώς θέλουμε να κάνουμε ορισμένα πράγματα.»

Και συνέχισε, λέγοντας πως, όσο κι αν πιστεύει ότι ο Hamilton δεν θα φύγει από την ομάδα, είναι δικαίωμά του να ψάξει για κάτι πιο ανταγωνιστικό αν η Mercedes συνεχίσει να βρίσκεται μακριά από την κορυφή:

«Δεν πιστεύω πως θα φύγει από τη Mercedes ο Lewis.

«Είναι σε μία φάση της καριέρας του που έχουμε πια μία αμοιβαία εμπιστοσύνη, έχουμε ένα εξαιρετικό δέσιμο και δεν έχουμε λόγο να αμφιβάλουμε ο ένας για τον άλλον, ακόμα κι αν περνάμε μία δύσκολη περίοδο.

«Ως οδηγός, όμως, αν θέλει να κατακτήσει ξανά το πρωτάθλημα, θα πρέπει να βεβαιωθεί πως έχει το κατάλληλο μονοθέσιο. Και αν δεν μπορέσουμε να του το δώσουμε μέσα στα επόμενα 1-2 χρόνια, θα πρέπει να κοιτάξει κάτι άλλο.

«Δεν πιστεύω πως το κάνει αυτό στην παρούσα φάση. Αλλά δεν θα με πειράξει αν γίνει σε 1-2 χρόνια από τώρα.»

Πηγή: Car & Driver

Pin It on Pinterest

Shares
Share This