Επιλογή Σελίδας

Του Δημήτρη Μπίζα

Η απογοητευτική πρεμιέρα για τη Mercedes στο Μπαχρέιν έχει ήδη βάλει την ομάδα σε μία διαφορετική τροχιά από αυτή που περίμενε να ακολουθήσει.

Τo zero-pod concent δε λειτουργεί κι η W14 αναμένεται να λάβει ένα γενναίο πακέτο αναβαθμίσεων στην Ίμολα, στα μέσα Μαΐου.

Μετά τον αγώνα στο Σακχίρ, την Τρίτη, οι οδηγοί, η διοίκηση και μέλη του τεχνικού επιτελείου συναντήθηκαν στο Μπράκλεϊ, στα κεντρικά της ομάδας, για μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης.

Ο George Russell αποκάλυψε το κλίμα και το θέμα της συζήτησης, που πηγές αναφέρουν πως ήταν αρκετά έντονη:

«Μαζευτήκαμε και κάναμε μία πολύ ανοιχτή, ειλικρινή συζήτηση. Πολλές από τις απορίες μας απαντήθηκαν, κυρίως σχετικά με το πώς φτάσαμε να είμαστε σε αυτήν την θέση.

«Επιπλέον, μάθαμε πώς θα βγούμε από αυτό το τέλμα σε βραχυπρόθεσμο και μεσοπρόθεσμο επίπεδο, τι πορεία θα ακολουθήσουμε.

«Έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται αλλαγές που θα μας φέρουν -πιστεύουμε- και πάλι στην κορυφή.»

Εξήγησε, δε, πως η αλλαγή concept έχει κι αυτή τα ρίσκα της:

«Ξέρουμε πως η αλλαγή concept δεν έρχεται χωρίς ρίσκα. Αλλά πιστεύω πως όλοι νιώθουμε ότι έχουμε τις γνώσεις και τις πληροφορίες για να καταλάβουμε ότι δεν βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο, κι ότι οι στόχοι που θέσαμε τον χειμώνα ήταν λάθος. Πρέπει να αλλάξουμε ρότα άμεσα.

«Οι απαραίτητες αποφάσεις έχουν ήδη παρθεί. Και έχουμε ήδη αρχίσει να δουλεύουμε προς αυτήν την κατεύθυνση. Το πόσο γρήγορα θα τα δούμε στο μονοθέσιο είναι μία άλλη ιστορία.»

Πηγή: Car & Driver

Pin It on Pinterest

Shares
Share This