Επιλογή Σελίδας

Άδικη βάσει της εικόνας του ήττα με 0-1 γνώρισε στη Νεάπολη ο Ολυμπιακός Βόλου από τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου. Οι ερυθρόλευκοι πραγματοποίησαν μια από τις καλύτερες φετινές τους εμφανίσεις, είχαν τα ηνία του αγώνα σε όλη τη διάρκεια του ματς και σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες, χωρίς όμως να βρουν ποτέ απάντηση στο γκολ του Μουράτι. Αυτή ήταν η 5η συνεχόμενη ήττα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, που παραμένει στην τελευταία θέση της κατάταξης με μόλις 15 βαθμούς.

Ο Ολυμπιακός Βόλου -με τον Σωτήρη Πετσιμέρη και τον Λευτέρη Φούτρη στον πάγκο- μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, έχοντας μάλιστα τις στιγμές του για να ανοίξει από νωρίς το σκορ. Ο Καρατσόλης απείλησε στο 1ο κιόλας λεπτό, ενώ στο 3′ ο Κατσαγεωργίου έκανε το σουτ από θέση τετ α τετ όμως σπατάλησε την τεράστια ευκαιρία που του παρουσιάστηκε, καθώς η μπάλα πέρασε μόλις άουτ. Στο 10′ η κεφαλιά του Παπαϊωάννου πέρασε ελάχιστα εκτός, ενώ στο 16′ σημειώθηκε η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενουμένους με το σουτ του Ιωσηφίδη να καταλήγει άουτ..

Κι ομως κόντρα στη ροή του αγώνα, με τον Ολυμπιακό Βόλου να έχει το μομέντουμ, ο Μουράτι βρέθηκε σε θέση εκτός περιοχής και εξαπέλυσε μια.. οβίδα στο αριστερό «γάμα» της εστίας του Καβουσάκη, που δεν είχε περιθώριο αντίδρασης για 0-1 «παγώνοντας» τη Νεάπολη στο 20ο λεπτό. Μάλιστα ο παίκτης του Κεραυνού προκάλεσε έντονο εκνευρισμό στον πανηγυρισμό του, καθώς χειρονόμησε προς την κερκίδα χωρίς να έχει δεχτεί προηγουμένως κάποια πρόκληση.

Οι ερυθρόλευκοι προσπάθησαν να ανασυνταχθούν και ανέβασαν στροφές κυνηγώντας την ισοφάριση, έχοντας μάλιστα και μια σέντρα σουτ του Σκοπελίτη που πέρασε αουτ, αφού πρώτα βρήκε και στο οριζόντιο δοκάρι του Σοϊλεμέζογλου. Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε μέχρι την ολοκλήρωση του ημιχρόνου, με τον Ολυμπιακό να έχει τα ηνία του αγώνα αλλά να μη μπορεί να βρει απάντηση στο αιφνιδιαστικό γκολ της ομάδας του Αγγελοχωρίου. Ένα καλό σουτ του Καρατσόλη που πέρασε μόλις άουτ στο 45′ ήταν η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-1.

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν δυνατά και στο δεύτερο μέρος, με τον Παπαδήμο στο 50′ να απειλεί τον Σοϊλεμέζογλου και τον Κατσιάκη να απαντά σουτάροντας εκτός στο επόμενο λεπτό. Στο 60′ ο Καρατσόλης επιχείρησε την κεφαλιά με την μπάλα να προσκρούει στα σώματα, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Φράγκος καθυστέρησε να δώσει έτοιμο γκολ στον Κατσιάκη σπαταλώντας τεράστια ευκαιρία για ένα δεύτερο γκολ.

Στο 68′ ο Ολυμπιακός Βόλου έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία για να φέρει το παιχνίδι στα ίδια. Ο Κόλα έκανε την προσπάθεια από τα αριστερά, επιχείρησε μια σέντρα-ξυραφιά στη μικρή περιοχή, όμως ο Παπαδήμος έδειξε να αιφνιδιάζεται, μην καταφέρνοντας να κάνει καν τελική προσπάθεια, με τον Σοϊλεμέζογλου εξουδετερωμένο. Τα λεπτά κυλούσαν, με τον Ολυμπιακό να πιέζει παίρνοντας ρίσκα για να βρει το πολυπόθητο γκολ της ισοφάρισης. Στο 85′ μάλιστα σπατάλησε τεράστια ευκαιρία, με τον Σκοπελίτη μετά από φάση διαρκείας να πλασάρει αλλά να βλέπει τον κίπερ του Κεραυνού να σώζει την εστία του. Το νέο δυνατό σουτ του Σκοπελίτη προσέκρουσε στα σώματα δύο λεπτά μετά, με τους ερυθρολεύκους να πιέζουν ασφυκτικά χωρίς αποτέλεσμα.

Το σουτ του Καρβούνη στις καθυστερήσεις αποκρούστηκε από την άμυνα των φιλοξενουμένων, ενώ η προσπάθεια του Μυλωνά από την καρδιά της περιοχής πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, σε μια ακόμα σπουδαία χαμένη ευκαιρία για την ισοφάριση. Κάπως έτσι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 0-1, με τον Ολυμπιακό Βόλου να γνωρίζει μια ήττα-μαχαιριά στην προσπάθεια του να διατηρηθεί στην κατηγορία. Μετά από την ήττα αυτή ο Ολυμπιακός παρέμεινε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 πόντους και πλέον η υπόθεση παραμονή έχει δυσκολέψει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Επόμενος αντίπαλος για τον Ολυμπιακό Βόλου ο ΠΟΕ την Κυριακή στην Ελασσόνα.

Ολυμπιακός Βόλου: Καβουσάκης, Σκοπελίτης, Διαμαντόπουλος, Σιουμουρέκης, Παπαϊωάννου, Κόλα (70′ Σταμπουλής), Παπαδήμος, Γιαρλέλης (46′ Ακριβόπουλος), Καρατσόλης (66′ Μυλωνάς), Αναστασίου, Κατσαγεωργίου (56′ Καρβούνης)

Κεραυνός Αγγελοχωρίου: Σοϊλεμέζογλου, Σολομωνίδης (50′ Ταουσάνης), Φροσύνης, Ιωσηφίδης, Πολυζάς, Νικολίτσας Γ., Μετάι, Νικολίτσας Σπ. (50′ Πορτοκαλάς – 78′ Μόλα), Θεοδωρίδης, Κατσιάκης, Μουράτι (46′ Φράγκος)

Πηγή: Regista

Pin It on Pinterest

Shares
Share This