Επιλογή Σελίδας

Ορίστηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις συναντήσεις της 20ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 στις 15:00.

Στο Εθνικό Στάδιο Κοζάνης όπου ο Πιερικός θα αντιμετωπίσει την ΑΕ Ποντίων Κοζάνης, διαιτητής θα είναι ο Σωτήριος Πέτσας με βοηθούς τους Παναγιώτη Παπαγεωργόπουλο και Χρήστο Αλεξόπουλο της ΕΠΣ Τρικάλων. Παρατηρητής θα είναι ο Ανδρέας Στάθης της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Στο Δημοτικό Γήπεδο Σβορώνου “Λάζαρος Ξανθόπουλος” όπου ο ΓΑΣ Σβορώνου φιλοξενεί την Κοζάνη, διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γέωργιος Παπαδόπουλος με βοηθούς τους Στυλιανό Κωνσταντινίδη και Νικόλαο Ματσιά της ΕΠΣ Μακεδονίας. Παρατηρητής θα είναι ο Ανδρέας Καραλιόλιος, της ΕΠΣ Γρεβενών.

Στο Δημοτικό Γήπεδο Κεραμιδίου όπου ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου υποδέχεται τον Μακεδονικό Φούφα, διαιτητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Τικόζογλου με βοηθούς τους Μάρκο Λαζαρίδη και Αναστάσιο Παντυκίδη της ΕΠΣ Μακεδονίας. Παρατηρητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Κουρδής από την ΕΠΣ Λάρισας.

Αναλυτικά:

Click to access ref_3c_19.03.2023.pdf

Pin It on Pinterest

Shares
Share This