Επιλογή Σελίδας

Διπλό που τον φέρνει εκτός επικίνδυνης ζώνης πήρε ο Εδεσσαϊκός στην Καστοριά, επικρατώντας με σκορ 2-1 του τοπικού ΑΣ και επιστρέφει με το πολύτιμο τρίποντο στις αποσκευές του.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά, ωστόσο όσο πλησιάζει στο τέλος το πρωτάθλημα το ζητούμενο είναι οι βαθμοί, κάτι που έχουν καταλάβει καλά όλοι στον Εδεσσαϊκό και δείχνουν να στέκονται στο ύψος των περιστάσεων στα κρίσιμα παιχνίδια.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε δυνατά και από τις δύο ομάδες στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ευτύχησαν να φτάσουν στο γκολ και να πάρουν το προβάδισμα στο 16’ με τον Βασίλη Πάλλα, ωστόσο με την πάροδο του χρόνου οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, έψαξαν την ισοφάριση και λίγο πριν βγεί το ημίχρονο στο 43’ έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με δράστη τον Τάσο Ιωάννου.

Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με αρκετές φάσεις και από ένα δοκάρι για τις δύο ομάδες, για τους γηπεδούχους ο Βασίλης Πάλλας στο 61’ και για τους φιλοξενούμενους ο Τάσος Ιωάννου στο 72’ και την στογμή που όλα έδειχναν ισοπαλία, ο Δημήτρης Μεληκιώτης είχε διαφορετική άποψη και στο 86’ χάρισε την νίκη στους φιλοξενούμενους, μέσα σε έντονους πανηγυρισμούς.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Παγώνης, Γιατσίδης, Κουντουράς (Μακεδονίας).

Συνθέσεις:

ΑΣ Καστοριά: (Χάρης Βοριαζίδης): Κοσμίδης, Φωλίνας, Μανακίτσας, Ελευθεριάδης, Τόζο, Πάλλας, Γκέγκας, Σαββόπουλος, Μπλανζέ, Παναγιωτίδης, Τσελεπής.

Αγωνίστηκαν και οι Μπάρο, Ταρέλλι 

Εδεσσαϊκός: (Αλέξανδρος Κούρτογλου): Δομουκτσίδης, Καραγιάννης, Πρέτσι, Μωυσίδης, Λυρτζής, Κεσίδης, Ξανθόπουλος, (70’ Χαντζάρας), Σούκιας, (22’ Μαντώς), Αναστασιάδης, (82’ Σαμαράς), Ιωάννου, Μεληκιώτης.

Πηγή: aridaia365

Pin It on Pinterest

Shares
Share This