Επιλογή Σελίδας

Στο γκολ κρίθηκε το παιχνίδι στην Πτολεμαΐδα εκεί όπου ένα πολύ όμορφο τέρμα από τον Δημήτρη Θεοδουλίδη έδωσε 3 βαθμούς στον Μακεδονικό Φούφα που αρχίζει να χαμογελά και πάλι σιγά-σιγά.

Οι γηπεδούχοι είδαν τον Πατέτσιο να είναι σε φοβερή μέρα και να μην τους επιτρέπει να σημειώσουν και άλλα τέρματα με αποτέλεσμα η αγωνία να παραμείνει μέχρι το τέλος.

Στο 6ο σέντρα Μητσοπούλου κεφαλιά Χάιτα άουτ ενώ στο 15ο σέντρα -σουτ Αναδολού προβολή Τάρτα η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω.

Στο 22ο σουτ του Καλογιαννίδη δεν βρήκε στόχο και στο 30ο σέντρα Ν’Γκο κεφαλιά Ντάλα άουτ και ένα λεπτό αργότερα μπροστινή μπαλιά στον Θεοδουλίδη που κατέβασε υπέροχα τη μπάλα και με άψογο πλασέ μέσα από τη περιοχή έκανε το 1-0. Στο 36ο σουτ του Χάιτα πέρασε ελάχιστα έξω και στο 43ο πολύ όμορφος συνδυασμός για τους παίκτες του Μακεδονικού με το Μητσόπουλο να δίνει στο Χάιτα αυτός στο Καλογιαννίδη που σούταρε δυνατά αλλά ο Πατέτσιος με υπέροχη απόκρουση στη γωνία του κράτησε το 1-0.

Στο 56ο σέντρα-σουτ του Καρρασιούνα ο Μητσόπουλος δεν μπόρεσε από κοντά και στην επόμενη φάση ο Αναδολού μετά από λάθος της άμυνας σούταρε άουτ από καλή θέση.

Στο 60ο σουτ του Καλογιαννίδη απέκρουσε ο Πατέτσιος και στο 67ο σέντρα Μωυσιάδη προβολή Θεοδουλίδη άουτ. Δύο λεπτά αργότερα την ίδια τύχη είχε η κεφαλιά του Χάιτα μετά τη σέντρα του Θεοδουλίδη όπως και το σουτ του Κοντογουλίδη στο 73ο.

Στο 80ο ο Σπανδωνίδης έδωσε στον Τοπάλη που σούταρε δυνατά αλλά ο Πατέτσιος με εκπληκτική επέμβαση αποσόβησε το γκολ όπως και ένα λεπτό μετά σε σουτ του Θεοδουλίδη. Στο 91ο σουτ Θεοδουλίδη μπλόκαρε ο Πατέτσιος.

Διαιτητής: Τζόβας (Σ.Δ. Ηπείρου)

Βοηθοί: Τσαντάς- Παπαλαζάρου (Σ.Δ. Ηπείρου)

Κίτρινες είδαν οι Καλογιαννίδης, Κοντογουλίδης, Σερσέμης, Αναδολού, Τάρτας.

Μακεδονικός Φούφα: Δημητριάδης, Καρρασιούνας, Μωυσιάδης, Σεκουλίδης, Σερσέμης (85ο Πολυχρονίδης), Κοντογουλίδης, Θεοδουλίδης, Μητσόπουλος (69ο Ρωσσίδης), Χάιτας, Τοπάλης Καλογιαννίδης (74ο Σπανδωνίδης).

Δωτιέας Αγιάς: Πατέτσιος, Δρόσος (79ο Αποστολάκης), Γιαννακόπουλος, Σταθάκης, Ντάλας, Τάρτας, Ν’ Γκο, Γιαννακός, Βλησαρούλης, Λαβατσιώτης, Αναδολού.

Πηγή: e-ptolemeos

Pin It on Pinterest

Shares
Share This