Επιλογή Σελίδας

Εντυπωσιακός ήταν ο Πιερικός στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης, συντρίβοντας την ομάδα του Κιλκίς με 6-1, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, το απόγευμα της Τετάρτης, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους Κιλκισιώτες και με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Κυπαρίσση (3 γκολ γκολ) και Χ. Παπαδόπουλο (2 γκολ, 2 ασσίστ) έφτασε σε μια θριαμβευτική νίκη “χορταίνοντας” τους οπαδούς της που βρέθηκαν στις κερκίδες. Ένα γκολ σημείωσε, επίσης, ο Νικολαΐδης ενώ για τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης είχε μειώσει προσωρινά σε 5-1 ο Αγαθαγγελίδης.

Έτσι, ο Πιερικός έφτασε τους 33 βαθμούς και παρέμεινε στην 2η θέση της βαθμολογίας και στο -12 από την πρωτοπόρο Κοζάνη ενώ ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης έμεινε στους 20 βαθμούς και στη 10η θέση του πίνακα, με “συγκάτοικο” τον Μακεδονικό Φούφα.

Οι Κατερινιώτες “επισκέφθηκαν” τα αντίπαλα καρέ αρκετές φορές μέχρι να ανοίξουν το σκορ, ωστόσο είτε η αστοχία είτε ο αντίπαλος τερματοφύλακας κράτησαν το μηδέν, μέχρι να γίνει το 1-0 από τον Κυπαρίσση στο 36, έπειτα από έξοχη ενέργεια του Χ. Παπαδόπουλο.

Σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα οι φιλοξενούμενοι είχαν να επιδείξουν μια πολύ καλή στιγμή με τον Τσολακίδη να κάνει το σουτ και τον Μπαλάφα να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ στο 12′.

Το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι το 49′ οπότε ο Χ. Παπαδόπουλος από δημιουργός έγινε εκτελεστής και έκανε το 2-0 μετά από πάσα του Μαυρίδη.

Και πάλι ο Τσολακίδης προσπάθησε να αντιδράσει από πλευράς ΠΑΟΚ Κρηστώνης αλλά το πολύ καλό σουτ του πέρασε λίγο άουτ στο 52′.

Οι παίκτες του Πιερικού ήταν ασυγκράτητοι και με δεύτερο γκολ του Κυπαρίσση έπειτα από μία ακόμη ασσίστ του Παπαδόπουλου έφτασαν στο 3-0, στο 56′.

Στο 61′ ο Κυπαρίσσης έκανε χατ τρικ, διαμορφώνοντας το 4-0 μετά από πάσα του Καλαϊτζή,.

Μετά το 4-0 ο Πιερικός κατέβασε ρυθμό, με τον Γιώργο Καμπερίδη να προχωράει σε αλλαγές, ωστόσο ο Νικολαΐδης στο 72′ “έγραψε” το 5-0 με φάουλ.

Ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης μείωσε σε 5-1 με “λόμπα” του Αγαθαγγελίδη στο 75′ αλλά ο Χ. Παπαδόπουλος στο 76′ “απάντησε” άμεσα για τον Πιερικό, πετυχαίνοντας το 6-1 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Το σκορ θα μπορούσε να είναι ακόμη μεγαλύτερο υπέρ του Πιερικού αλλά το πλασέ του Στραβογιάννη πέρασε μόλις άουτ στο 83′ και το δυνατό σουτ του Σύρπη βρήκε το δοκάρι στο 84′.

Την Κυριακή ο Πιερικός αγωνίζεται εκτός έδρας κόντρα στην ΑΕΠ Κοζάνης.

Το “φιλμ” του αγώνα
3′ Ο Χ. Παπαδόπουλος βρέθηκε απέναντι από τον Σακαλίδη όμως καθυστέρησε με αποτέλεσμα να απομακρύνει ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.
6′ Δυνατό σουτ του Κυπαρίσση μέσα από την περιοχή και δεξιά, απέκρουσε ο Σακαλίδης και εν συνεχεία οι αμυντικοί απομάκρυναν.
12′ Σουτ του Τσολακίδη από το ύψος του πέναλτι, ο Μπαλάφας έπεσε στην κλειστή του γωνία και έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.
20′ Συρτή σέντρα του Κυπαρίσση από δεξιά, ο Κατσαβάκης μέσα από τη μικρή περιοχή δε μπόρεσε να πιάσει καλά το σουτ με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει σχεδόν παράλληλα με την εστία και να απομακρυνθεί.
26′ Σουτ του Χ. Παπαδόπουλου, η μπάλα πέρασε άουτ.
29′ Ο Τουλίκας έκανε τη σέντρα αλλά ο Σακαλίδης μπλόκαρε.

36′ ΓΚΟΛ: 1-0: Ο Χ. Παπαδόπουλος μπήκε στην περιοχή από αριστερά και αφού απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο την κατάλληλη στιγμή έκανε συρτή πάσα για τον Κυπαρίσση που με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0.
43′ Ο Χ. Παπαδόπουλος από αριστερά έκανε το γύρισμα και ο Μαυρίδης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
49′ ΓΚΟΛ! 2-0: Ο Χ. Παπαδόπουλος δέχτηκε βαθιά μπαλιά από τον Μαυρίδη και με διαγώνιο συρτό σουτ από αριστερά έστειλε τη μπάλα στην κλειστή γωνία του Σακαλίδη, κάνοντας το 2-0.
52′ Μακρινό σουτ του Τσολακίδη, η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών και πέρασε κόρνερ, ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μπαλάφα.
54′ Σουτ του Αγαθαγγελίδη μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόπηκε από τα σώματα των αμυντικών και απομακρύνθηκε.
56′ ΓΚΟΛ! 3-0: Ο Χ. Παπαδόπουλος τροφοδότησε τον Κυπαρίσση που με διαγώνιο σουτ από αριστερά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σακαλίδη, κάνοντας το 3-0.
61′ ΓΚΟΛ! 4-0: Μετά από πάσα του Καλαϊτζή ο Κυπαρίσσης βγήκε απέναντι από τον Σακαλίδη, τον απέφυγε φεύγοντας δεξιά και πλάσαρε σε κενό τέρμα κάνοντας το 4-0.
72′ ΓΚΟΛ! 5-0: Ο Νικολαΐδης εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά, ο Στραβογιάννης προσποιήθηκε μπροστά από τον Σακαλίδη και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του ΠΑΟΚ Κρηστώνης για να γίνει το 5-0.
75′ ΓΚΟΛ! 5-1: Ο Αγαθαγγελίδης συνέλαβε “κοιμώμενη” την άμυνα του Πιερικού και με “λόμπα” νίκησε τον Μπαλάφα κάνοντας το 5-1.
76′ ΓΚΟΛ! 6-1: Ο Στραβογιάννης μετά από ενέργεια από αριστερά έκανε το σουτ, ο Σακαλίδης απέκρουσε προσωρινά αλλά ο Χ. Παπαδόπουλος πήρε το ριμπάουντ και σε κενό τέρμα έκανε το 6-1.
83′ Ο Στραβογιάννης βρέθηκε απέναντι από τον Σακαλίδη αλλά το πλασέ του έφυγε δίπλα από την εστία.
84′ Δυνατό σουτ του Σύρπη από αριστερά, η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι και απομακρύνθηκε.
89′ Εκτέλεση φάουλ του Τσολακίδη, η μπάλα χτύπησε στο τείχος και έφυγε κόρνερ.
89′ Μετά την εκτέλεση του κόρνερ από τον Τσολακίδη, ο Μέτκαρης έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι όμως η μπάλα κόπηκε από τον Βήτο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημεράς της ΕΠΣ Κυκλάδων με βοηθούς τους Μίχο της ΕΠΣ Λάρισας και Ζουρνατζίδη της ΕΠΣ Ημαθίας.

Κίτρινες κάρτες ειδαν ο Κατσαβάκης (38′) του Πιερικού και ο Κόλα (60′) του ΠΑΟΚ Κρηστώνης.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός (Γιώργος Καμπερίδης): Μπαλάφας, Χατζηκωνσταντίνου, Μακρίδης, Βήτος, Κυπαρίσσης (64′ Στραβογιάννης), Κατσαβάκης (64′ Νικολαΐδης), Παπαδόπουλος Χ. (77′ Σύρπης), Τουλίκας, Κραγιόπουλος (84′ Παπαδημητρίου), Μαυρίδης (77′ Παπαδόπουλος Κ.), Καλαϊτζής.
Στον πάγκο: Dramolli, Τσενικλής, Αδαμόπουλος, Λαζαρίδης.
ΠΑΟΚ Κρηστώνης (Βασίλης Παμπορίδης): Σακαλίδης, Ματεντζίδης, Κόλα (89′ Γιουβατζόγλου), Χατζηλιάδης (70′ Μέτκαρης), Αγαθαγγελίδης, Ευθυμιάδης, Τσολακίδης, Ιωαννίδης Θ. (46′ Αποστολίδης), Παυλίδης (63′ Καλλίας), Χατζηασλανίδης, Κυρανάς.
Στον πάγκο: Γιουβατζόγλου, Αλεξανδρίδης, Ρουστέμ, Κελεμενής, Ρωμανίδης, Ιωαννίδης Σ..

Pin It on Pinterest

Shares
Share This