Επιλογή Σελίδας

Με μια ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση, η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών επιβλήθηκε εύκολα της Γεωργίας, με 17-7, στο ματς της 4ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου των προκριματικών του World Cup, στην Ποντγκόριτσα και έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στο Super Final του Λος Άντζελες το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει αύριο Τρίτη (14/3) στις 20:30, στον τελευταίο αγώνα της, την οικοδέσποινα ομάδα του Μαυροβουνίου και της αρκεί και ένας βαθμός, δηλαδή είτε να πάρει καθαρή νίκη (3 β.), είτε ισοπαλία στον κανονικό αγώνα, που θα κρίνει το ματς στα πέναλτι (2β. στη νίκη ή 1 στην ήττα στα πέναλτι) για να εξασφαλίσει την πρόκριση (προκρίνονται οι τρεις πρώτοι στην τελική βαθμολογία του Ομίλου)

Το σύνολο του Θοδωρή Βλάχου ξεκίνησε νωθρά στο πρώτο οκτάλεπτο, μιας και προηγήθηκε μόλις με 3-2, ωστόσο στο δεύτερο, με φοβερή άμυνα και πλουραλισμό στην επίθεση, πάτησε… γκάζι κι έκλεισε το ημίχρονο με 9-3.

Στο δεύτερο ημίχρονο συνέχισε με τον ίδιο εντυπωσιακό ρυθμό και είναι χαρακτηριστικό ότι σκόραραν οι οκτώ από τους 11 παίκτες (αφήνουμε έξω τους Ζερδεβά, Τζωρτζάτο) του Βλάχου, για να φτάσει η ομάδα άνετα στο τελικό 17-7.

Ο Τζωρτζάτος έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο κάτω από τα δοκάρια στη θέση του Ζερδεβά.

Οκτάλεπτα: 3-2, 6-1, 3-2, 5-2.

Δείτε αναλυτικά τη διακύμανση ΕΔΩ.

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 2, Σκουμπάκης 3, Καλογερόπουλος 1, Φουντούλης 2, Παπαναστασίου 2, Γκίλλας, Αργυρόπουλος 1, Νικολαΐδης 1, Σολανάκης 2, Δερβίσης 2, Αλαφραγκής 1, Τζωρτζάτος.

Γεωργία (Στανόγεβιτς): Ραζμάντζε, Ακχβλεντιάνι, Νταντβάνι, Σουσιασβίλι 1, Μπιτάντζε 1, Γιέλατσα, Αντεϊσβίλι, Σάρις, Ιμναϊσβίλι, Μαγκρακβελίντζε 2, Κεσελασβίλι 1, Ντζικτσιαρένκα 2, Γκβετάντζε.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This