Επιλογή Σελίδας

Η ΚουΠα Κιλκίς επικράτησε με 95-76 της Μελίκης, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κιλκίς, σε αγώνα για την 20η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Παρά το γεγονός ότι η Μελίκη έδειξε για ένα ημίχρονο, ότι εάν δε φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα θα βάλει αρκετά δύσκολα στην ΚουΠα, η ομάδα του Κιλκίς σημείωσε πενήντα εννέα πόντους στο δεύτερο ημίχρονο και εξασφάλισε την συμμετοχή της στα play off στην παρθενική της συμμετοχή σε εθνική κατηγορία, με την Μελίκη να υποδέχεται στην συνέχεια τον Ιωνικό Ιωνίας κι εν συνεχεία να επισκέπτεται την Κατερίνη με στόχο το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα εν όψει των play outs.

Ισορροπημένο ήταν το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, με την Μελίκη να είναι αυτή που βρήκε περισσότερες λύσεις στην επίθεση και προηγήθηκε στην ολοκλήρωσή του με 16-21.

Ανάλογη ήταν η εικόνα και του δεύτερου δεκάλεπτου, με τις δύο ομάδες να σημειώνουν από είκοσι πόντους και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου να διαμορφώνεται σε 36-41.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, η ΚουΠα ήταν καταιγιστική, καθώς σημείωσε τριάντα τέσσερις πόντους, με τη φιλοξενούμενη να μη μπορεί να ακολουθήσει και την ομάδα του Κιλκίς να αποκτά διψήφιο προβάδισμα και να κλείνει την περίοδο με το υπέρ της 70-60.

Οι παίκτες του Νίκου Θεοδωράκου παρέμειναν συνδεδεμένοι με το αντίπαλο καλάθι και στο τέταρτο δεκάλεπτο, με αποτέλεσμα να φτάσουν στη νίκη με το τελικό 95-76.

Διαιτητές: Διαμαντής, Καννής.

Δεκάλεπτα: 16-21, 36-41, 70-60, 95-76.

ΑΠΣ KουΠα Κιλκίς (Θεοδωράκος): Παπαδόπουλος Σ. 19 (3), Θεογιάννης Β. 6 (1), Φιλιππίδης, Θεοδωράκος 9 (1), Μανούσος 22 (1), Πιπερτζής, Ημερίδης 18 (2), Μιροσάβιτς, Ακριτίδης 21, Ποζίδης, Θεογιάννης Φ., Παπαδόπουλος Ν.

ΓΑΣ Μελίκη (Τοπούζης): Τσανίδης, Ντινάκης 19 (1), Πάντζιος 14 (2), Μούμογλου 2, Σαχμπατιάν 17, Ντόβας, Ματράκας 2, Στάκταρης 8 (2), Κυριακού 6 (2), Στόιτσης 8

Pin It on Pinterest

Shares
Share This