Επιλογή Σελίδας

Η Ακαδημία Κατερίνης 2006 ήταν η νικήτρια στον αγώνα με τον Πιερικό Αστέρα Κάτω Αγιάννη, επικρατώντας με 1-0 στην αναμέτρηση που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Πιερίας στη Νέα Έφεσσο, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Λευτέρη Φωτιάδη έφτασε τους 34 βαθμούς όσους έχει και ο Ταύρος Ελάφου, μειώνοντας παράλληλα την απόσταση από την πρωτοπόρο Κατερίνη FC σε 5 βαθμούς ενώ ο Πιερικός Αστήρ έμεινε στους 33 βαθμούς και υποχώρησε στην 4η θέση του πίνακα.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι σημείωσε ο Σιτμαλίδης στο 11′ με μακρινό συρτό σουτ έξω από την περιοχή.

Στο 76′ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν καθώς κέρδισαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Χρυσίδη στον Κόλτση, όμως ο τερματοφύλακας Καρυώτης απέκρουσε την εκτέλεση του Καλαϊτζίδη, κρατώντας το 1-0 το οποίο δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

Στο 81′ αποβλήθηκε ο Βαρυτιμίδης με κόκκινη κάρτα, με τους γηπεδούχους να αγωνίζονται για τα εναπομείναντα λεπτά με παίκτη λιγότερο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νίκολιτς με βοηθούς τους Κουτσικανίδη και Μπίνια.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ακαδημία Κατερίνης 2006 (Λευτέρης Φωτιάδης): Καρυώτης, Φτεργιώτης Γ., Ζώρας (77′ Μπράτσος), Βαρυτιμίδης, Χρυσίδης, Φτεργιώτης Δ., Φλουρής (46′ Παπατόλιος), Σιτμαλίδης, Παρασίδης (77′ Ελευθεριάδης), Φωτιάδης (53′ Τσακιρίδης), Θεοφιλόπουλος (77′ Τζίτσας).

Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη (Γιώργος Τερζής): Οκουτσόγλου, Τασιόπουλος, Εφραιμίδης, Τσιντώτας, Αδαμίδης, Λαζαρίδης, Καλαϊτζίδης, Χαρεϊσβίλι (53′ Σταγκίδης), Καραπαναγιωτίδης (15′ Κόλτσης), Παγωνίδης, Γελαστόπουλος (53′ Λαζίδης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This