Επιλογή Σελίδας

Το “κυνήγι” του Δία Δίου και της ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012 συνεχίζει ο Καλλιθεακός Καλλιθέας που κέρδισε εκτός έδρας με 2-0 την ΑΕ Καρίτσας στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα της Καλλιθέας έφτασε τους 29 βαθμούς και διατηρήθηκε στο -1 από τους Ποντίους και στο -2 από τον Δία που βρίσκονται εντός της ζώνης των πλέι οφ. Πάντως, ο Καλλιθεακός υστερεί καθώς δεν έχει κάνει το ρεπό του.

Η ΑΕ Καρίτσας έμεινε στους 24 βαθμούς και στην 8η θέση.

Μόλις στο 6′ ο Ε. Μπαμπέτας εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων και με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Καλαϊτζίδη κάνοντας το 0-1.

Το “τρίποντο” για την ομάδα του Παναγιώτη Κυπαρίσση “σφράγισε” ο Τσιτλακίδης με σουτ στο 63′, σε αντεπίθεση.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ντασιόπουλος με βοηθούς τον Μερτζεμέκη και τη Δ. Τσικλητάρη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕ Καρίτσας: Καλαϊτζίδης, Παπαϊωάννου (46′ Μπατζογιάννης), Παυλίδης, Γιαννακός, Μπέης Γ. (67′ Μητράκας Κ.), Δημητρουλόπουλος, Κωστόπουλος, Καρανάτσιος (67′ Μπούσιας), Μητράκας Θ., Υφαντής, Ναζλίδης.

Καλλιθεακός Καλλιθέας: Σεμιτσίδης, Χάζμα (69′ Ζύμερι), Μπιτσάνης, Μπαμπέτας Κ., Μπαμπέτας Ε., Ιωάννου, Καραμανώλας (69′ Παπαδόπουλος Ι.), Παπαδόπουλος Δ. (87′ Αμβροσιάδης), Τσιτλακίδης, Πιατίδης, Σιδηρόπουλος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This